Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9. januara na paradi u BL je bio i jedan ešalon ruskih dobrovoljaca .. duge cijevi, oklopna vozila, mitraljezi, ``za casni krst``, crvene beretke, ratne zastave, Putinove slike .... pametnom dosta.
al ce bit interesantno do kraja godine gledat vojsku rs u natovim uniformama.
Treba nam Bbar jos 10 fabrika naoruzanja lakog i teskog, po mogucnosti bar dvije Bayraktar dronova.. da nas komsije puste na miru nakon 200 godina maltretiranja i aspiracija na BiH teritoriju
2010. godine 12 miliona prometa i 357 radnika 2020. godine 122 miliona prometa i 1300 radnika veliki napredak za 10 godina
Samo deri, sve kalibre
Jake vam fabrike,raja vam masovno odlaze iz nje vani da rade građevinu
Samo radite ali nemorate sve kazati gdje šta imate. Svoje znanje čuvajte za sebe.
samo štancajte, zlu ne trebalo
moze zatrebat
Bravo,dok drugi spavaju vi radite,oni vole poljoprivredu a ne proizvodne pogone vise vole dijasporu
Samo da dragi Bog, u svojoj dobroti i ljubavi prema čovjeku, da što više ratova i pogibija, pa da sreći nigdje kraja ne bude.
Nazalost slabo smo mi izgleda ista naucili. Na slici pogona gledas kroz prozor vani. Umjesto da se ove stvari ukopavaju tako da ne mogu biti unistene kod nas na izvolite. Sto se tice proizvodnje nazalost sve ovo se radi za vanjske trziste. Nista ne smiju skladistiti tako da i tu nam ne cvjetaju ruze. Drugim rijecima potencijala za nedaj boze ima ali tanko je sve ovo. Treba ozbiljno da se pocne raditi na ovome kako nam se ne bi ponovila 90.
Kako sve ide dobro kad pošteni i sposobni ljudi vode neku kompaniju... Zamislite da su nekom ovakvom dali fabriku 'Zora' u Sarajevu a ne onim sandžaklijama...
Samo da nije,Jemena,Ukrajine,Eritreje,Sudana,Avganistana,Libije,Iraka,Sirije..... ...... Kome bi to prodavali,proizvodili... Svaki proizveden metak je protiv covjeka Mozda sutra, taj koji ga je napravio ..isti ga stigne !??????
U rezervi drzat barem 5 miliona metaka i jedno 50.000 pusaka :)
Je li ovo Fadile Oprosti nam na slici?
Nazalost, sve se izvozi jer Oruzanim snagama BiH to "ne treba".
Samo stancaj.
za ne daj Boze