Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix je najvise zaradio od autoputa. Koliko je samo novca zaradjeno na ovim sponzorskim clancima, kako ce izgledati, bice, pravi se, u izgradnju, kako izgleda, pogledajte video, 3d animacija.... A valja nama preko Ivana na more, pa lagano kriz Jablanicu 49 km/h.
Od cijele drzave, samo iz Zenice u Sarajevo i obrnuto mozes normalno autoputem.
sve se nejma a 13 miliona prolaza za godinu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A najbolje su one table pored puta "Gradimo za vas", kao da Fadil i Jelka prave od svojih para
Otimate novac, gdje su vinjete
Autoputevi su civilizacijska norma, svaki kilometar je zlata vrijedan i približava nas normalnom životu. Samo što kod nas sve to presporo ide, kaskamo u svemu za normalnim svijetom, trebalo je sve završiti prije 10 godina.
Ja statistke.Trebalo je biti koliko vozaci koriste ne izgradjenih autoputeva.
Jos samo 150 godina i amin da ga zavrsimo.
znaci, ima se para za autoput... Fadile, dizi cijenu!
Ako se sjećam dobro predavanja prof. Dr. Vladana Tubića, potrebno je da u prvoj godini eksploatacije dnevno prođe preko 20 hiljada vozila da bi autoput bio isplativ. Ako je vjerovati ovim dijagramima, naš nema ni u prvih 10 toliko, što će reći da projekat ni iz daleka nije isplativ. Otprilike, zadužili smo se da ga napravimo, zaduzit ćemo se da ga održavamo.
Reci ti profesoru da on vrati diplomu jer ocigledno nema pojma o Pgds i plds.
Jeli ovaj Auto Put Sarajevo Zenica gradijo se 15 godin i isplakali svako zaduzenje , mozemo reci sramota od pokradene investicije .
jedina dobra cesta od Sarajeva je ona do Metkovića (naravno uz korištenje autoputa do Tarčina)....kako tako, može proći...ostalo katastrofa..pogledajte autoputeve u Hrvatskoj, neka su se zadužili, ali su nešto trajno napravili...To ostaje, mogu svi lajat na mjesec, koliko bismo uštedili da imalo i pola od onog što imaju...
A jeste, bice sad "ne idu cesto, ne treba im", a pet gradova ukupno povezano auto putem 🤣
Pravda za Suada Kurtćehajića! Jbt i frajer će izaći i nešto palamuditi u predizbornoj kampanji. Umjesto da ga svijet gađa jajima, a studenti da ga po išaju. Zacrveni li se makar malo, gdje je đon a gdje je obraz? Ako glasamo za ovakve likove, boje nas.
Veceras su protesti u Sarajevu u 20 h zbog poskupljenja goriva. Klix molim te podrzi malo.
Kvadrat autoputa košta otprilike kao kvadrat stana u nekom BiH gradu koji nije Sarajevo.
Kako s vremenom raste životni standard građana, to je sve više i auta i vožnje. Logično.
Znači ovo je logika. Autocesta će biti završena do 2028 s tim da će gradnja tunela Prenj trajati 6 godina. E sad da mi nismo uračunljivi i da ne znamo da je trenutno 2022, rekli bi da je ovo izvodivo. Jer ako se tunel treba graditi minimalno 6 godina, onda se trebalo već krenuti sa gradnjom da se završi do 2028. Ne razumijem što se stalno uljepšava pa onda se dobije revolt građana na laž.