Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se spoji Prijedor sa Banjalukom i završi spoj od Doboja do Zenice iz Bihaća do Sarajeva će se voziti 4 sata. Preživjeti vožnju kroz kanjon (Bihać -Bos. Krupa) od 40-tak minuta, još sat od Krupe do Prijedora i 2 i pol sata do Sarajeva autoputom. Zato vlast u Sarajevu nije napravila ni metar autoputa u Krajini.
Ode sve u Sarajevo a Krajini k.rcina. Oteli su nam i pola oslobođene teritorije i dali za pola Sarajeva
Boli politicko Sarajevo ono labavo sto se tice Krajine - i nije samo do SDA, nego ove novopecene vladare nije briga. A ko nam je kriv kad se sami ne zalazemo i borimo za to. Poslanici iz krajine se docepaju fotelje i trljaju mooda da im prodje dan bilo to u USK ili kad odu u Sarajevo. Zato nam je u Krajini kao 1958. godine i zato nam nece ni za 20 godina biti nesto bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oni spajaju Banja Luka Prijedor i Novi Grad sa autoputevima, pa za EU. A na istoku im Turska pravi autoputeve za Beograd, od Visegrada i Bijeljine. Cak dva autoputa. A kod Gradiske je Banja Luka direktno povezana sa EU mrezom. Dok glavni grad BiH nema još povezanosti sa EU mrezom a USK sa Bihaćem možda nikad ne bude povezan.
Autoputevi prvenstveno povezuju BiH gradove međusobno i armiraju BiH i to je dobro..Turska trenutno ne prave ništa u BiH od ta dva autoputa koja spominješ..RS osim ovog puta Prijedor-Banjaluka gradi još samo vezu Banjaluke i Sarajeva kod Doboja..to im je ujedno i veza prema Višegradu ili Trebinju jer naravno da nikad neće ići tamo preko Bijeljine i Čajniča.
Ne pravi Turska ništa. Od granice do Bijeljine pravi Srbija. Od Bijeljine do Doboja će Srpska.
Sta je srba po bosanskim portalima, vode li to oni neki rat?
Kako SH botovi žele antagonizirati Krajinu i Sarajevo ali nista od toga Krajisnici su dokazane patriote ne sanjajte nove autonomije.
Krajicnici se zale a TK najmnogoljudniji i poslije KS najvise puni budzet, a ceste ubjedljivo najlosije u drzavi, dok vlada FBiH gradi puteve i autoputeve po rijetko nasaljenim mjestima u Hercegovini, ostali nek sanjaju
Ne bi mi Krajišnici ne vidjeli autoputa da nije RSa
moraju pazit gdje kopaju da nebi naletitili na kakvu grobnicu....
我们将在2035年之前成功实施该项目。
Znači Čedo došao do para... Neđžo ga ispuši😂😂😂... Dobro jutro komšijaaaaa
Ja vozim okolo i to meni ne treba,zasto placati zlocincima
Bitno je da se gradi
E SAD OVI IZ RS SE SPOJIŠE SA EU SA SRBIJOM A IMAMO I MI ŠUMSKI PUT ORASJE TUZLA TUZLA SARAJEVO JEST DA NIJE RADZENO NIŠTA MALO SE RUPE POKRPE VEČE ONE MANJE OSTAJU DA NEBI VOZAČI ZASPALI.😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😅
pa jedino dijaspora i koristi autoput
Koliko glupih komentara na jednom mjestu, za ne povjerovat.
Meni su bas smijesni ali zalosno sto je sve istina
Zašto ne navedete, da će se rušiti kuće Bošnjaka povratnika koje su tek prije 15 tak godina napravljene, kroz ukrajinsko groblje bukvalno i to sve u Okolini Kozarca. Niko ih nije ništa pitao, trasu su mogli pomjeriti bez problema dole preko livada, a pored Omarske prolazi,ni jedna kuća u Omarskoj neće trpjeti.
Prošao sam od Doboja do Banjaluke sa autoputem možda sam 3 automobila sreo, kad mislite da se taj autoput isplati?