Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci uvijek nesto palamude a nigdje ih. Treba to protjerati iz BiH ako nece ulagati.
Neće ulagati. Oni su uložili što su mislili. Ustvari vratili nam jednu kap iz čaše koju je ljudski kapital i investicija naroda Republike BiH i države Jugoslavije napunila.
Ma sta ce ulagati.Cim cuju da aerodrom i mostarska industrijska zona zjape prazni znaju da je to nesigurno finansijsko tlo i pored blizine luke Ploce.Boeing nas uz Titu bio gotivio do pred pljackaski rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako bi narodu dobro bilo da politicari znaju da iskoriste razlicitost Bosne,mogli bi da koriste veze sa Rusijom i Kinom sa jedne strane,sa Amerima i EU druge,a tako i sa Arapima bas kao sto je Jugoslavija radila. Sigurno bi nam svima bilo bolje da sirimo veze,poznanstva i prijateljstva sa svima,a ne da se svadjamo i djelimo.
Komentari su glupi, bas kao i prosjecni bosnjo!! 🤦🏻‍♂️
JOJ I NAS NAROD TRCE ZA USA EU A OD OVI SAMO OBECANJA KO OD ERDOGANA OBECANJA A U SRBIJU ULAZE MI PLJUJEMO PO RUSIJI ONI U BIH NAJVISE ULAZU TREBA IH ODVRATIT DA NE ULAZU U BIH IMAMO MI EU USA ONI NAM TURAJU NE VADE.
Ima li đe Marfija na listi, fol neki prijatelji...
Bojkotiramo i dalje Hrvatsku i zapad, da ne ulažu u BiH, ta će nama njihove pare, bolji su kuvajćani i turci
Zemlja pod sankcijama najvise ulozila u BiH……. To kora da je neki lopovluk
Amerikanci kad budu puno ulagali ovdje nakon toga će ovdje biti rat a zato što nemaju interesa ovdje hvala Bogu ne ulažu.Samo vi pričate protiv rusa opet oni najviše ulažu ostali su smiješni spram njih.
Sve politika i Turska ulaze u Srbiju...
Mašala naša braća, ultra bogati Arapi među najvećim investitorima u BiH hvala vam mnogo, mi vas volimo i hoćemo da budemo kao vi.
Treba se okrenuti Rusiji, Kini i Turskoj. Od EU i USA nema ništa, samo problemi 30+ godina u ovoj zemlji.
Pričaš gluposti, ne vidim da netko čeka pred konzulatima tih zemalja da ide raditi tamo jer su te zemlje u3urcu
A brača Turci skromi nešto slabo se se bojkotira hr turizam i ide u tursku.
Stalno nešto kritikujete Tursku a eto više je investirala nego Njemačka...
😂😂😂😂😂
Ma Putin je brat
Ma koji ce nama Rusi. Amerika je zakon. Rusi samo uzimaju dok Amerikanci pomažu i ulažu u nas. Najbitnije je da što prije otjeramo Ruse, kreteni investiraju u našu zemlju. Idite zatvorite sve, pošaljite raju na Biro i ispadnite bar jednom fer prema ovoj državi. Ugledajte se na Ameriku. Onda ce ljudi da vas zavole.
Sponzorirani članak 😂