Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koga? Nama je domet kafa 2 KM i da budeš vidjen na ulici. Ulazak u Aqua park s familijom košta 100-150 KM. Taj uslov ti u cijeloj BIH ispunjava 5000 ljudi
u rs se i ne pretvaraju da prave 3D prezentacije 😂
Bss tako
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mi smo magnet za lažne strane investitore i ništa drugo. Ko bi normalan investirao u državu sa ovolikom korupcijom. Za ove žičare bi dali sve gratis dozvole i kada bi neko bio pri kraju radova onda nastane problem sa dovođenjem struje ili životna sredina je ugrožena pa čovjeku treba kofer para da to otkoči
Tačno. Administracija je neuvezana a dozvole se izdaju kako kome volja da radi. Kofer para ti treba unaprijed kao i čovjekkoji će letati po hrpu papira. Dok izvafiš posljednji istekao ti rok onog prvog i tako u krug. Ovdje je najbolje napraviti sve ilegalno, platiti kaznu i nastaviti rad jer je brže, efikasnije i jeftinije.
hahahahahahhaha jesmo bas za gondola
Ma dosta j visi shoping centara te aqua parkova te hotela ima mo i mi dosta.Trebaamo graditi fabrike ali to nesvataju sda lopovi.Za 25 godini nisu izgradili nijednu fabriku mrs lopovi jedni.
kod nas se izgleda najbolje pare peru kriz ove mega projekte koji bagera par dana vide i to je to...
Ejjj picousti otkako je na vlasti u Srbiji otvorio više od 200 fabrika a kod nas rezidencije,mall shopping,akva parkovi i.t.d. Dobro mi ikako mrdamo.
Kakvi bazeni, gondole i p.m slijedi glad biblijskih razmjera
Svakao da ce stranci doci da uloze kao za primjer: Lidl, Hofer...pod uslovom da neplacaju taksu i ostale dadzbine vec prave profit i konkurisu ovim domacim sto politika stoji iza njih. Ali, sad ce biti uslov moras prihvatiti to je demokratski Euro put ili NATO a ne pojedini koji su dosli ulozili placali takse i na kraju bankrotirase i ispadose lopovi...za ove istocne Turci i Arapi sigurno ce postaviti uvjete ili ce doci lazni investitori raznih Buraj-a..
Ko je lud da ulaze u zemlju treceg svijeta, kavazi drzavu sa lopovima na vlasti pa nisu stranci na drogama kao vi
Bajke
Hoce al u curku
Ima li fabrika u planu i dista vise slika i video animacija. Pravi potez je dovesti investitora za fabrike i to iz Njemacke, kao sto to radi Srbija u ovom momentu
Cuj strani investitori???Jedini stranci koji posjecuju ovu zemlju su Arapcine i Sandzaklije.Ponekad zaluta i pokoji šipac.
Ovi Klixovci svi zavrsili ekonomiju preko noci znaju sve unaprijed a vjese i dan i noc i komentarisu cuvajuci ovce...
Samo slicice i sadaka.....,standardno....
sve cakamo da nam stranac nista sami neznamo...
Uz ovu vlast cetvorke nema narodu Kantona spasa. Oni ce nas odvest u provaliju.