Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo sreće da se ostvari ova saradnja na Bjelasnici i Igmanu pa da imamo normalna ulaganja u hotele i druge sadržaje. Da vise ne gledam crne kombije sa zatamnjenim staklima i Arapima unutra. Obilaze lokacije ako mogu da naprave naselja ogradjena i sakrivena od pogleda. Da tu dovedu svoje pokrive hanume i da uživaju. Po mogućnosti da im Kanton finansira dovod plina i vode. To nisu investicije, to je predavanje grunta Bosanskog Arapima.
Mržnja prema Islamu i Arapima OTVORENO I NESKRIVENO - KOD TEBE !!
Jesu uništili Bjelašniciu isto kao da se nalaziš na Alipašinu zgrade koje se ne uklapaju u planinski ambijent. A to što su zagdili Vrelo Bosne je posebna tema. Ja kad budem predsjednik ja ću to sve porušiti.
Bjelasnicu i Igman. Francuzi su ove godine zauvijek zatvorili 4 planine za skijanje i zimske sportove.
Francuzi zele da nam uzmu aerodrom, pa sada pokusavaju na mala vrata oko kole preko navodnih zelja za ulaganjem, da nam se nametnu. E pa nece moci !
ja I
Dosli Francuzi kod Uka da nas zavale, kad moze Mmf, Svjetska banka i slicni lihvari sto nebi i Francuzi. Nema tu nikakvih namjera dobrih. Ne izlaze iz kanselarija nasih politicara. Njih interesuju samo nasa prirodna dobra i ljudska radna marva. Nema tu nikakve sadake pogledajte samo kreditno zaduzivanje Drzave, Entiteta i Kantona sve ce vam biti jasno. Gdje je privreda i fabrike motor svake drzave. Ubleha bam je dosta.
Pa naravno sad ce naplatiti podrsku trojci.Kao plijen Igman i Bjelasnica
Kako klix suptilno briše komentare koji nisu u skladu sa agendom EU !! Nigdje nisam vidio veću cenzuru kao kod klixa
SVU PRIRODU CE UNISTITI!!!!!
A ovi poslijeratni nepismeni i nekulturni tajkuni koji su se obogatili na našoj nesreći koju su nam sa etnonacionalistima proizveli koji još neznaju da postoji maramica i brišu nos rukavom neće uništiti te ljepotice planine kao što nisu i sve ostalo uništili???Nek grade zemlje zapada a za uzvrat da nam osiguraju stabilnost i mir da nam se djeca vrate i tu rade za zapadnjake i pune naš budžet u protivnom će mo se sami uništiti i nestati.
Bravo, samo se otvarati prema Evropi! Arapi svakako grade samo za sebe! Njih nikakav infrastrukturni projekat ne zanima! Vazno je zaintetesovati bogate evropske zemlje. Pa francuz je sad nabrojao 4 infra projekta a ne trzne centre ili ogradjena naselha!
Hoce francuzi da uniste sto je jos ostalo ,njih interesuje da zatruju vodu istresanje nuklearnog otpada a i da arape rastjerajuu. A ovi sto vole zapad grdno se varaju ako misle da ce nesto nesto dobro uradit pogotovo muslimanima, jednostavno oni nisu prijatelji a srebrenica je dokaz ,70% se desila radi njih.
Turistička vodozaštitna zona
SPLASNUO EUROOPTIMIZAMTROJKA SE PRAVI DA SE NIŠTA NIJE DESILO: Od "najboljeg izvještaja Evropske komisije ikada" do otvaranja pregovora sutra, malo sutra
Niko od zvaničnika još nije reagirao na odluku Evropskog vijeća. Niko iz Predsjedništva BiH. Niko iz Vijeća ministara. Ministra vanjskih poslova da i ne spominjemo, javiće se on za 10-ak dana kada svi zaborave ovu temu. Ima on tako običaj da se sakrije kada bi nešto moglo našteti njegovom “ugledu”.
Zbog podrške Palestini i stava PROTIV CIONIZMA - KAZNA NEMA U EVROPU !! TO JE TO, DA SE NE LAŽEMO !! PA ISTI MACRON BIO PROTIV PREGOVORA SA BIH ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NISU IZDAJNICI, SAMO DOBRO TRGUJU Hurtić i Konaković su ignorisanjem presude Kovačević prodali državu BiH i njene građane!
Mali zeleni primitivni medenko koji na klixu moze pisati i deset puta na istu temu! Medenko tibsi nepismen i neobrazovan da bi mogao bilo sta komentarisati. Eno ode ti ovca preko potoka, brzo za njom!