Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome se prave toliki stanovi ljudi masovno bjeze
@BORDO DNK baš.. bravo
Vlahu smetaju investicije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kupiš sebi stan da možeš doći kada dobiješ odmor u Njemačkoj.
"Tower", jeli to po boošnjoočki ćardak i na ćardaku ćardak?!
kolko je m2? da pokupim 5/6 stanova
Moćno će izgledati. Samo nek se gradi i širi naš Šeher silni. Dosta je patio i krvario, rušio se. Samo naprijed gradnji i projektima. Biti će full. Još kad Fahro pukne drugi toranj od 200 metara.
Ja kupujem stan na 26 spratu kad ga urade tako da zimi nisam u magli nego malo iznad magle...😀
Колики минарет!
super. jos vise usrani auta koje su kod svaba zabranjeni za vozit i koji se oni rjesavaju preko deponije zvana bosna, jos vise rulje u gradu i jos zagadjeniji zrak neg u pekingu.
A onda ce da se ibrete sto nema ruze vjetrova u Sa i sto je zrak zagadjen u zimskim mjesecima. Neplanska gradnja, satra nekadasnu ljepotu Sehera...
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Geto u sred grada Milion stanova u zgradi ekskluzivno pravo
To je to. Beton! Hoćemo beton i po betonu još malo betona! Parkovi su precjenjeni. Beton i smog zanče napredak. Jedino ne znam kako u sve to uklopiti redukcije vode.
Samo glupim Balijama smetaju investicije. Vlasima smeta svaki vid napretka Bošnjaka. Ne budi glupi Balija.
zgrada investicija??? sta lupetas
Jos jedan simbol Tajkun-grada
Ma divno.Vazno je da se bogati bogate jos vise a raja ce na kraju morati bjezati na okolna brda.Mada su i tu zaposjeli za sebe najbolje lokacije tako da nam ne gine negdje duboko u sumu da idemo da bi smo mogli disati od oktobra do aprila.
Ko ima veci...
Ko ima veci...
Ko ima veci...