Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda isto Bingo s vanjske strane 🤣
stavili panele preko prozora i odmah je moderan izgled
Hahhahahahah bas,nide veze.
Vaš fashizam ne može ni jedna fasada sakriti.
ovom fasadom dominantno crne boje se to ni ne trude sakriti
da se dokažu kako i oni fol nešto rade i u šta pare ulažu.Ma sikter.ko vas ne zna..
A je to napravljeno od naših ili vaših zaradjenih para? Ko vas ne zna...
Funkcionalonost aerodroma nije u tome da izgleda kao trzni centar. Nego da pista oprema i objekti ispunjavaju svoju svrhu. Broj letova, kompanija kao i linija na kojima putnici lete a prosle godine aerodrom Mostar je bio hajmo reci na cargo rezimu sa minimalno putnika. U prevodu cime se budala divi pametan moze da se smije. A za sve je kriva podobni direktor i uprava Mostarskog Aerodroma.
Me znaju skutori nista nego crno
Vise uposlenika nego putnika hahhahaha kome ga šminkate???
Svih 22 putnika ove godine su odusevljeni izgledom fasade.
Šta ga sređuju više, ko da će namamiti avione da slete to samo jer su ga prefarbali
Nemozes bagro izdajnicka, Trojkaska dozvolit ovaj logo aerodroma, nemozes dozvolit ove boje loga koje asociraju na to da je to kao hrvatski aerodrom. Nesmijes to dozvolit bagro izdajnicka !
Šta tebe ovdje asocira na hrvatsku? Ajde objasni nam 🤔🤔
Fašhizam na djelu a pričaju o evropskim vrijednostima. Zašto je u bojama hrvatske zastave? Nije to samo hrvatski aerodrom. Imaju li ti ljudi obraza i časti? Koji licemjeri.
kakve Hrvatske boje nidje veze
Prednja fasada je gotova, sad samo fale putnici, ugovori sa avio kompanijama, profesionalno osoblje, okolna infrastrukturna, moderna tehnika, ...... i imamo super aerodrom. Pardon, zračnu luku.
Arodrom, Airport, Aeropuerto, Aeroporto,... i Zračna luka Mostar, gdje ima samo jedna linija - Medjugorje - Mostar.
Fino...
bolje da su zaposlili 5 vrhunskih prodavaca, komercijalista, menadzera, itd. za te pare pa da koju liniju uvedu. ovo je lijepo osvjezenje nema sta, ali imaju oni vecih problema, a ovo sigurni nece olaksati poslovanje toliko. a realno boli ih Q, imaju podrsku Vlade jer zaboga da nemaju odmah bi bilo kako su ugrozeni :(