Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neoismeni Klixovi novinari: "Vrijednost investicije iznosila je 25.000 KM"...
GRAS ima svijetliju budućnost od Ruže
za 25 hiljada možeš napraviti ljetnu kuhinju sa sačem i to da ga ručno dižeš kad pita bude gotova :D
Sve značajnije hotele u Mostaru drže Hrvati i uzimaju lovu, dok na istočnoj strani radi nekolicina manjih hotelčića na lošim lokacijama. Sve jasno.
Sta je jasno? Hotel neretvu kupio Bosnaj "biznismen" i sad stoji razreusena. Ruzu kupio Bosnajk vidi sta je napravio za 20 godina, pa ko je ovde lud.
ajde gonzales nabroj te velike hotele na zapadnoj strani , osim ere
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
SHOT Ti u skladu sa politikom SDA u mostaru za sve krivi hrvati. Pričalo se nedaju hrvati da se usvoje regulacioni planovi kako bi se mostar gradio evo planova već dvije godine usvojeni i šta se sagradilo u te dvije godine na tkv istoćnoj strani što su vam hrvati branili. Oš da ti kažem ništa...i ko je sad kriv
CRYSIS Ti znaš šta je Hrvatima bitno? svašta. kakve veze ima bulevar kad bulevar nikako ne tangira na bristol ti imaš razgraničenje u glavi imaginarno kod mene ga nema meni je mostar jedinstven. Po tvome imaginarnom razgraničenju bi trebali vlasnici hotela biti Bošnjaci ali nisu jeli to možda neki probem što nisu.
Gdje je onaj što buši gume po Mostaru? Koliko bi uzeo ga sravni ovu i ostale rugobe sa zemljom? Snosim sve troškove uljepšavanja i dovođenja arhitekture u stanje prije 90-ih.
Ustaska posla!! Covjek,Bosnjak krenuo da ga pravi,i ovi ga maltretirali godinama,i sad na ovaj nacin hoce da mu ga otmu!! Ne daj se tim kurvama utaskim i zavrsi taj hotel, covjece!!
Treba Hdz u SDA da daju 1 milion i otvorit ce se odmah. Toranj crkve visine Boga pitaj ne narusava staro jezgro grada a ovo narusava, traze proviziju i to je to. To je vlast ovog grada!
Nekadasnji hotel "Ruza" je bio remek djelo sjajnog Arh. Zlatka Ugljena, a ova nakarada ne bi smjela da nosi to ime. Meni lici na megalomanske kasarne isto kao sto su papci napravili ono nalivpero od crkvenog zvonika ili kriz na Humu koji ce od vjetra i kise napraviti kliziste. Gluho bilo ko nam kroji urbanisticke uvjete. Iz svakog novokompanovog objekta viri goli papanluk i silovanje prostora namjenjenog za zivot ljudi, a u tom cuvenom Zapadnom Mostaru teku govna usred grada u staroj jezgri.
Upravo zbog nakardonosti i probijanja svih mogucih gabarita, nije nikada ni zavrsen. A investitor vec godinama odbija da ga svede u prave mjere kako bi se, ako ne vec izgledom, barem velicinom uklopio u historijsko jezgro.
Problem je u tome sto na tabli pise "Nezaposlenim licima ulaz strogo zabranjen", tako da u Mostaru niko ne moze da udje unutar kompleksa da radi nesto.
Slabo je haman zaljevali pa uvehla :(
RuUuužooO, moja Ruziceeee
Smeta UNESCO-u Hotel Ruža jer kao kvari staru jezgru a onaj pedokatolički ružni zvonik se uklapa, jel' to hoćete da kažete???
Ni onaj zvonik a ni krstina na Humu nisu turističke atrakcije, iako bi sljedbenici zrinjskog tj svinjskig htjeli. Ipak Stari Most u Mostaru, zna se šta je, i da je to simbol i Bosne i Hercegovine, a ne smao Mostara. Ja gdje god mogu pokažem strancima Stari Most, a krstine iznad Mostara i zvonika, nema nigdje na katalozima.
pa poletio da napravi sprat vise , taj sto je kupio. ruza nika nije imala onoliko spratova.
Pa bošnjacima u Mostaru opće nije ni cilj prosperitet i razvoj nego samo nacionalizam i radikalizam...da nije tako davno bi ovo obnovljeno bilo
...što bi rek'o stari sarajevski cvjećar/filozof/dovitljivac leo z, ruža ruži...
@Dornauszieher Ne znam na osnovu cega ti ovo ruglo zoves hotel? Bi li ti spavao u njemu?
istočna i zapadna njemačka... ovaj... mostar...