Sve značajnije hotele u Mostaru drže Hrvati i uzimaju lovu, dok na istočnoj strani radi nekolicina manjih hotelčića na lošim lokacijama. Sve jasno.
Šta je jasno? Dok s desne obale naši "Škutori" ziđu i prave New York na lijevoj obali nisu u stanju obnovit jebene fasade... mislim da bi Bošnjaci itekako trebali biti ljuti na ljude koji njima prodaju maglu a nisu u stanju ništa pokrenuti.. Bošnjaci se često žale da ih kao "izrađuje" grad i ovo ono veliko nepoštenje prema njima, a sve se na kraju svodi da Bošnjaci ne žele ništa tamo da grade niti ulažu dok Hrvatima ne smeta derat vlastiti narod, ma ni najmanje :), ali barem se nešto gradi, ako ništa desna strana ima neki lažni sjaj, dok lijeva strane, ***te život ko pogled u prošlost. Ruža se ne dovršava isključivo što koče ovi što hoće očito preveliki reket. Pretpostavljam da si Bošnjak i za sve što ne valja su krivi Hrvati, ma gusli ti dok ti SDA dere kožu, to isto radi HDZ Hrvati ali eto opet ponavljam barem vamo ima ovih mešetara koji nekakav kapital dovlače i pokreću neki ***, pa i nije sve baš tako loše.
Sta je jasno? Hotel neretvu kupio Bosnaj "biznismen" i sad stoji razreusena. Ruzu kupio Bosnajk vidi sta je napravio za 20 godina, pa ko je ovde lud.
Prikaži sve komentare (44)