Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH treba i cijenu bijelog luka ograničiti
@fbUser1566377021 😁😁
@fbUser1566377021 bijeli luk skuplji od suhog zlata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska radi dobre i pametne stvari......
Nemoj da se brukate,crknite gladni i prljavi,ali ne tražite pomoć komšija.Ipak je NDH jedina na planeti imala logor za decu...tako da imate opravdanje.
U BiH cijene brasna divljaju, sta cekaju nadleznii inspekcija!?
Zna Hrvat vrlo dobro koliko može biti pohlepan.
@RAMMSTEIN a to sto je kod nas bijeli luk skocio na 12KM i sto je evo danas clanak da 3 apoteke u Sa postavljaju nerealno velike cijene, to nista? Kod nas ne da nece ograniciti cijene, vec ce i vlast iskoristiti priliku
Sto se mi brinemo? Sad ce i nasi reagirati. Kod nas se uvijek radi na dobrobiti naroda. Kakvi pojedinci. Narod je bitan.
Trebaju se malo ovi ratni profiteri prisjetiti rata - neka ulje bude 10KM, brašno 20KM itd. Valja održavati vikendice, kuće, stanove, obnoviti vozne parkove i sl. ili možda sve to renovirati. Ipak je prošlo 20 godina.
@Miles Dyson bradno je vec preko 20 KM
U BiH će takve mjere biti na razmatranju u JUNU !!!
U bpk su cijene osnovnih namirnica ogranicene jos prije 2010 godine i jos uvijek su na snazi Secer 12% Brasno 8% Mlijeko 6% Evo jedna kalkulacija za mlijeko npr Vpc 1.06 +6%=1.123+pdv=1.31 KM Posto nema apoena 0.05 KM Cijena mora biti 1.30KM Znaci 5 feninga zarade na 1 l mlijeka Koliko to palata trebas prodati da ti ostane 20KM?
Budalastina cista, cijene se dizu zbog dodatne potraznje, sto ogranicava broj stvari koje svako moze uzeti, sto sprijecava prve koji dodju da sve pokupuju. I jos dodatno daje poticaj drugim prodavacima da vise te robe dostave, sto ponovo spusti cijenu....
@MulanLabe ma sta na kazes.. U ovim uslovima cijene se dizu radi profitiranja na nasoj nevolji i pljacki naroda koji je ne svojom voljom primoran da kupi vrecu brasna za ne daj Boze! Narod treba zapamtiti svakog trgovca koji je podigao cijene tako da ga kada ovo sve prodje zaobilazi u sirokom luku.
Svaka čast!
Momak, 20 god sa zalihama bijelog luka, brašna, ulja i makarona upoznao bi djevojku sa zalihama toalet papira, zastitnih maski, sapuna i germe 💕💕💕💕. Molim samo ozbiljne poruke
Danas sam htjela naručiti alkohol preko pika iz Zvornika, piše 6 KM litar, zovem lika kaže poskupilo je sad je 7 KM reko nema problema, pošaljem poruku sa adresom, dogovorimo se. Lik se javlja u 9 h naveče kaže e sad je poskupio 10 KM litar, dobavljači digli cijene. Ma jku li vam jeb em šverceri prokleti, dabogda u zatvoru završili
List WC papira marku, rola 10KM.
Sve zemlje su u problemima snabdjevanja. Nema pomoći izvana. Samo use i u svoje džepove
Kapa dole