Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, najbolje je prodat i podijelit pare. Nisu ludi da naprave biznis i da stvore jos jedan izvor prihoda za opcinu ili ne daj Boze da se omoguci radnicima od cistacice do nacelnika da ljetuju tamo kao sto je bio slucaj sa mnogim firmama prije rata. Tako je nasa divna vlast prodala i Sutorinu!
E bas opstinarima treba dati jos dzaba da ljetuju :)
@gerilac hahahhahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da se ne zaboravi: Ovaj objekat su decenijama koristila djeca Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Kroz ovo odmaralište je na desetine hiljada djece doživjelo prvi susret sa morem, prvu radost, prvi odlazak od kuće. naravno sada smo svi bogati, situirani, uhranjeni a ''djeca ljetuju u hotelima sa roditeljima'', tako da nam ovo više ne treba. Tako je rekao ''Šahbaz''.
UPRAVO TAKO! Nije mi bio prvi susret sa morem, ali se dobro sjećam da je bio prvi odlazak na more bez roditelja išlo se s obdaništwm s Mojmila na 5 dana.
Znaci bore se da vrate hotel da bi ga prodali , pa ebemu p!cku gdje to ima logike . Zar nije bolje napraviti posao , ako nista dati ga u najam... uzimati pare...
Moraju ga prodati da isplate srpsko ise jer su u izgradnji i oni učestvovali velikim procentom!
Don milo će to iskeširati!
bas im fali i treba para kad vrjede ko 10 drugih opstina, cigani...
Ma ja, treba sve rasprodati. Koji će nam klinac hotel koji pravi novac? Treba prodati zlatnu koku a pare spiskati na debele ulojene budžetske guzice. Pa koji smo mi idioti sunce ti kalajisano!
Joj sad će biti belaj oko rastaljivanja....
e, da vidimo ko će ga privatizovati po zakonu
More li za certifikate?
Kome ide pinka??
MA PRODAJI, LOVA JE LOVA, DAJ ŠTA DAŠ NEMA SVAKI DAN KUPACA, PAMETNI PRODAJU A LUDI KUPUJU, MA KO ONOLIKI OBJEKAT DA ĆISTI PERE I RIBA, JOŠ AKO JE NEKA SIJALICA PREGORELA
Mrš stoko KOovsko JNAovska
”privode posao preuzimanja hotela kraju. Dragi casovi maternjeg jezika.
Prodati? Pa ima stotinu opcija u igri, a oni skontali prodaju. Zna li SDA ista drugo osim raskuciti? Opcija koncesije npr. Das na 5-10-15-20god za odredjenu sumu...ili opcija rentanja...ili opcija javno-privatno partnerstvo...itd. Jok, kolji tele za kg mesa da se danas pojede. Milion nacina da se lova obrce i budzet iz godine u godinu puni, a krimos bi da tusne i lovu jami...ccc...
Hotel važniji od 10 drugih hotela
Ocel biti standardnih 10% za nacelnika, mamu hebo svoju seljacku