Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze,Dino kafa,Ditini proizvodi......hvala mi u njihovo ime
pise citalac danas u Avazu da medju Superbrand bh firmama ima firmi koje ne uplacuju place radnicima, ni zdravstveno pa radnici ne mogu ovjeriti knjizice. a 8 000 eura, koliko kosta zlatna naljepnica, to imaju. jel ima iko da je ponudio 8 000 eura da su ga odbili, neka to objave!
Golf dvojka ima status svete krave vođe ubosni. Da dodam još i piletinu sa roštilja na drva, isto na Ciglanama, produženu i čašu vode ( bez hleda ).
Brandovi,i ti superbrandovi? Gdje su? Nudite smece po istim ili skupljim cijenama od kvalitetnijih uvoznih proizvoda, pljackasi slazu dobit u dzep umjesto u unapredjenje tehnologije i proizvodnje,filujete nas s vecim kolicinama kancerogenih konzervansa nego ijedan uvozni proizvod i hocete da glasam i kupujem domace. E ne ide. Jedino glasam za Violetu i kupujem je.Od ostalog bjezim.Ne vjerujem nasim kontrolama kvaliteta a i sama vidim sta valja a sta ne. Npr isti mesni proizvod marke Merak se pravi posebno za nase,a posebno za austrijsko trziste i ono koje je za nase je otpad,tako je sa svim.
e Reufe, Reufe ...
Kako nema? Sta nema? Brend Violeta papir najaci u juznoj evropi, unistijo svu konkurnciju. Pa Livanjski sir. Nemores naci bolji sir ni u Hrvackoj ni u Srbiji. Pa dze je Kiseljak, najbolja voda... Ima jos milijon domaci brendova mrsko mi nabrajat.
ja glasam za golfa dvojku
@citizen. Slazem se u potpunosti sa svim sto si napisao. Pogotovo sto se tice IT computersa. Covjek je umisljen (mislim na vlasnika), a bolje bi mu bilo da placa radnike adekvatno a ne da im daje socijalnu pomoc i da ih mijenja kao prljave carape. Sminker zivi i ovaj superbrands je dio njegove sminke.
http://www.youtube.com/watch?v=CF21Ja8CmgI
imamo li mi brand???
E dragi su mi ovi sa sax-a. Bosanski superbrand. Glasao sam: 1) divx filmovi od pirata ( DVD Ripovi za pola marke ) 2) burek ispod sača na pijaci Ciglane 3) vruća ´leba od Šipca u pekari na Jezeru Ovo ostalo? Koje ostalo? I šrafove uvozite i ne znate da ih napravite ko ljudi. Hrana kompletn iz Srbije. Od eurokrema, čokolada, keksova, pa do sjeničkog sira i kajmaka. Ni vazduh vam ne valja. Bosanski superbrend. O j.ebem te živote
glasam za jednog dedu na kromolju ima dedo dobar plastenik i u njemu samo zdrava hrana
Sad je 23:30. Samo sam to htio da kazem.
Zna li itko što su kriteriji za dobijanje markice \"Superbrand\" osim cijene koliko košta. I sam imam (uspješnu) tvrtku koja se ni po kakvim mjerilima ne može natjecati za neko priznanje, ali tijekom godine dobijem bezbroj čestitki- poziva da uplatim .... jer je moja tvrtka nominirana u Londonu, Parizu itd za najbolju u ... itd., a to sve (kamere, diplome, smještaj, glamur itd. dobijete za nešto Eura. Sve je to lažni glamur, u pitanju je samo lova. Najseljačkija tvrtka IT Computers je prošle godine imala tu značku !!! Uostalom, ako postoje jasni kriteriji, čemu glasanje pučanstva?
glupo je glasati za strane brendove... treba glasati samo za domace. trebalo je napraviti izbor bh. superbrendova