Vanjskotrgovinska komora BiH
0
Gavran: BiH sve dublje tone u recesiju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas je kriza bila i prije svjetske recesije..ovo kod nas je lose vodenje drzave. BiH je na koljenima, samo zato sto nas politicari kradu, a ne trude se voditi zemlju. zato izvlacenje na recesiju je mazanje ociju.
JRBO VAM SABUR MAJKU!
Dobro Jutro Kolumbo! Kakva recesija da li ste vi normalni parlamentarci sve veliki strumpfovi kod njih nema recesije, a svi bi redom nagOOzili i ovo malo od Stumpfete (citaj BiH) sto je ostalo... Nemojte slucajno vise spominjati recesiju da li ste norlamni!! Kakvi uvozi i izvozi .. sta vam je to ??? Vazno je da se dzep podupla ostalo je manje vise kolika je pokrivenost... neka je jorgana u krevetu sto luksuznijeg molim vas nemojte vise.. ovo je stvarno sramota da se ovako i pise!!! Veliki Stumpf! (PS: Ovo sa pf.. to je onako recesijski) U zdravlje do pameti.. imamo vremena.. Zvrki
dragi moji i bez ovoga teksta, jasno je da ce NAS ova kriza POMESTI ...nikakvi seminari i predavanja nemogu nam vise pomoci, sada je na snazi SPASAVAJ SE TKO MOZE!
Ma vise su dosadni sa recesijom, samo prepadaju narod, a pogledajte kafane pune, trzni centri puni, a sve se nema....pa dosta je vise....
Zakaci je gavrane za noge i poleti
samo ti saburaj. Nek nije ni do koga nego do nafake i sadake.
BAS NAS BRIGA IMAMO MI SAD BBI
EKI, PA STA JE TO TKO JE TO SADAKA LOSE RODILA OVE GODINE.TO JE SAMO PERIOD BICE NAFAKE SABUR.