Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed, pokazite nacionalistima kako se sve moze i stigne kada se ne krade
Samo radite i opravdajte povjerenje koje smo vam dali, dokažite da ste bolji od SDA bagre koja godinama uništava Sarajevo. Vrijeme je za nove ljude, obrazovane i kompetentne, nema više mjesta za povlaštene na osnovu nepotizma i korupcije. Što više SDA grize i napada, znači da dobar posao radite, i da im ukidate izvore finansiranja, smanjujete im kriminalnu hobotnicu. Svakome ko je s njima i ko pređe njima, Sarajlije neće oprostiti, i neće mu zaboraviti.
Nas dezerter je munja,on kada ga dobro nasavjetuju,ipak ponesto potrefi,zivi tref-Forto!!!
korumpirana, nepismena i privmitivna sda bulumenta i ne zna sta su scenske umjetnosti. za njih je selma bajrami i kroida
bravo
Jako bitna stvar, prsretan sam :-)
@MisliSvojomGlavom bitna stvar nego sta. Vise kulture, više pameti, a samim tim manje glasača koji ne vide dalje od nosa.
Napokon vlast u Kantonu Sarajevo koja ne otvara prvo džamije, pa onda sve ostalo.
@ManGodMonster Bukvalno.
De ti otvori pa najavi pusti šuplje
Edin FC Porto
Ma puca mi krc za tom zgeadom iskreno!
Vidi malog ziv još se nije snašao gdje se nalazi
SDA zlikovce treba satrat. Više zla su uradili našem narodu nego zločinci i Karadžić i Mladić
@The Maniac 1987 takve kao ti treba istrijebiti zalosno je što taj Nick nosiš, radi takvih još jedan rat ovdje treba
Pa ti stvarno misliš mi budale? Zgrada je već napravljena imaju samo još fini radovi da se završe, svaki dan gledam u nju. Mislio sam da će paušalko od 8. marta prestati da nam vrijeđa inteligenciju, a on najaho, ne vadi ga. Gdje smo mi toliko Bogu zgriješili? Mada, nije da nismo... Forto ti si naša kazna i naša nagrada :))
@Berac ne rise stoji zgrada onako 8 godina i neće da je završe. Sad on kriv što hoće da pokrene kulturne institucije u ovoj kasabi??
Alija je na pocetku rata izdao depesu da se zatvore sve kulturne institucije, buduci da promovisu razvrat i moralni sunovrat nevjernickog dekadentnog zapada, poslije se malo spametovao.
@PolitickiNekorektan Dokaz?
hajde fala Bogu da se nesto i otvara sa poganim SDA balijama samo smo naucili na strajkove, zatvaranje i stecaje