Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze, lova je otisla u skole, bolnice, infrastrukturu..... u nekom paralelnom svemiru. U ovom je lova otisla u dzepove politicara i popunjavanje budzetskih rupa da kupe socijalni mir i nastave strvinariti na sirotinji.
Najstrasnije je sto ce te dugove nasa jos nerodjena djeca vracati. Jednostavno je neprihvatljivo ovo sta politicka mafija radi. I s ekonomske i s moralne i s civilizacijske tacke gledista. A sto se tice Daytona, mislim da ima veze utoliko sto je zacemntirao nacionalne podjele koje vrhuska nemilosrdno eksploatira. Zaboli Dodika za RS, Lagumdziju za BiH, Covica za treci entitet, Izetbegovica za sve zajedno. Al jebiga, nasim ovcama i da crtas, opet bi glasali za "svoje".
Tako su i Grci stalno govorili da nisu zaduzeni i onda... Najjace je kad Dodik poredi zaduzenost Dodiklanda sa Amerikom i onda ispada da je Dodikland razvijeniji od Amerike.
Ispada po Njegovom da je Dodikland razvijeniji od Amerike jer ima manje duga. To je kao da ja kazem da sam bogatiji od Bil Gejtsa jer imam manje godina nego on.
Gubani, duzni i Bogu i cijelom Svitu!
Ucini mi se da pise "Vlasi kažu da nismo prezaduženi...".
U odnosu na SAD i nismo!
Ma nismo ba prezaduženi, dajte krkajte još kredita, nije ovo dovoljno bilo, dajte još jedno 100 milijardi pa da i mi budemo prezaduženi ko sav svijet, nije cool biti nezavisan, treba nam MMF za vratom.
ma mere ga meho jos... samo guZi.. svoji smo...
pa kad bi prizali da smo previse zaduzeni...morali bi naustit fotelje..samo kazem :)
MMF-u se moze i u skalpovima otplatiti dug, to im je najsladja naplata..
Potaknimo stvaranje novih biznisa i proizvoda i prestanimo biti uhljebistan. Organizirajmo proteste da se firma moze otvoriti za dan, a ne 37 dana.
Lako je otvorit firmu, ajd ti prodaj svoje usluge il proizvode pa ces vidjeti koliko je tesko zatvorit firmu. A pogotovo je tesko prodavati trzistu gdje je 90% ljudi opsjednuto polovnim stvarima.
Treba se jos zaduzuiti da uzivaju dok su jos na vlasti. POSLIJE MENE POTOP
u pravu su. Nismo još prezaduženi koliko ćemo biti na kraju njihovog mandata :)
Ovakve vlasti mogu reći šta žele ali narod, pa valjda narod nije lud. Vlasti su od danas do sutra, podmire sebe, za njih visina duga ne igra nikakvu ulogu, oni se podmire i odu a sirotinja ostaje da grca u dugovima i bijedi. Sram da ih bude.
Vlasti kažu da nismo prezaduženi..I to je tacno...ket kad vratimo 60% sadasnjeg duga biti cemo prezaduzeni..trenutno smo na nivou TOTALNE PREZADUZENOSTI
Naravno da tako kažu. Od toga plate primaju.
Samo dižite kredite, pa nećete vi i vaši vraćati. Narod je najbolji žirant.