Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam, imaju vec "Banka Srpske" koja ide na stecaj zbog enormnih gubitaka i afera, a u isto vrijeme zeli da osnuje novu Banku GERS-a. Viskovicu, jesi li pos'o il si dos'o?
Isparit ce milioni iz te banke..kao iz bobar banke a sve na racun gradjana..i niko nece saznat ko je koga zavalio...
Potez ocajnika
Jedna osrednja firma u Federaciji bolje posluje i likvidnija je od ovog entiteta.
Šuti, nas u fbih je duga samo spasila teža procedura.
Slušaj ovu seljačinu, treba mu sad i banka, aj napravite i banku pa da bankrotirate što prije.
Malo im je bilo krađa milijardi maraka za sve fingirane stelaje i napuhane kamate štednji koje su zakonski osigurane. Dosad otkako je provedena privatizacija u BiH, nijedna banka u FBiH nije bankrotirala, a zajedničkim fondom se sanira i isplaćuju štednje osiguranih depozita. Na kraju plaćaju banke u FBiH tj njihovi korisnici, građani FBiH saniraju štetu koju lopine u RS čine. Podvuć crtu i reći dosta, odmah donijeti zakon kojim će se zaštititi banke u FBiH od ovih pljački.
ohoghoho biće opet za pljačku!
TRI BANKE ste unistili, malo li je.
Formirajte što hoćete ! Samo idite iz B i H !!!
Banka Srpske u Banka Republike Srpske?!?!? Pa koga ovaj pravi budalom?!?!? Integrisali IRB i Banku Srpske?!?!? Propalo i jedno i drugo, jos u IRB podmetnuli pozar da se dokazi prikriju…
Strani kapital ucjenjuje?!?!? Pa nece stranac uloziti ni marku tamo gdje nije sigurno. Ja ovog kao da se sa kruske pao.
Pa bila je banka, trajala jedno vrijeme, šta bi s njom
Klix ne podnosi kritike jer vas odmah banuju.
Republika Kamata
Banka koja bi u startu bila dužna 4 milijarde hahaha
Dodik ibVišković sanjaju banke. Hahahahahhahahahahahahaha
Na štednju ce biti 15% kamate na mjesecnoj osnovi
I sve će to na kraju platiti glupi Bošnjo, a nakon svake propasti banke i vipe stotina miliona štete svaki put, osigurani depoziti i sanacija ide od reosiguranja - koje FBiH banke uplaćuju VIŠESTRUKO VIŠE jer je tu više kapitala, iako je dosad NULA puta vršena sanacija ijedne bakne u FBiH iz tog fonda i iako bankarski sektor RS funkcioniše kao zasebna država te su sve banke dužne registrovati novi pravi subjekt u RS.
Sta ce te sad zaloziti preko te banke, prodali ste sume,rudnike ljubie, alumini zvornicki, neposrojecu hidroelektranu na drini.
Hahahah pa vec ste imali banku i uspjesno ste je unistili.