Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam ja finansijski nepismen .. ja sam finansijski KOKUZ
ako cim zaradi marku, odma leti da kupi bolje auto... nema tu salameta.
tome je sudjeno da do kraja zivota tegljeci za druge.. svaka njemu cast, sistem treba takve.. al nema kasnije kukat i govorit lopovi, vaki naki
I neko prima dobru platu da istrazuje ove gluposti.
Nabijrm te na ckura
"Naime, oni koji .... obično bolje upravljaju novcem, kao i oni koji su zaposleni ... ". Da, to je tako. Oni koji nerade, prelako troše pare na svemu. Oni koji rade će uvjek razmisliti da li im se isplate troškovi koje imaju.
Zato sto se to ne uci u skoli, ni sta su pare ni gdje ih uloziti ni kako zaraditi. Sistem ne zeli slobodne nego radnu marvu.
upravljali bi novcima da ga imamo
imali bi ga da znate upravljati sa njim
@text_razuma: blablablab je 100% u pravu.
Hrvatska je uključena u istraživanje. Mogli ste napisati u članku da ima kvalitetne rezultate.
Ne valja pare na vlažnom čuvat.
Neka su Židovi finansijski pismeni...