Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preskupa je i tuzla kolike su plate siromasnim gradjanima. Ovo neko iz stolice sto ima,5000 eura platu analizira. Pitajte obicnog smrtnika tuzlaka, pa ces vidjeti da jedva kraj sa krajem sastavlja. Govorim o postenom domacinu , radniku
Ma drug porodice komplet odose iz Tuzle i to sa dobrim poslovima...
cijela tuzla 1 kravu muzla
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jesul bili u Varešu
doner po marke 😁
Jasmin od Tuzle napravio New York
Fala bogu haha Dajte kupite si nove novinare ili ih preko pickjobsa posaljite van neka rade jer ne trebaju ovdje domaće lagat hahah plate manje nego ikad a inflacija nas ubije.
Sarajevo medju najskupljim u EU Uvjerio sam se licno.
https://www.neobilten.com/prosecne-zarade-po-zaposlenom-u-republici-srbiji/
A Novi Sad je kao neka referanca ili….?
Tuzla nije u Federaciji nego u Bosni i Hercegovini. Kakvo podmuklo dijeljenje države...
Ali i najdosadnijih na svijetu.Društveni život nula.
ha ha sa sarajevskim platama i olakšicama u tuzli bi se i moglo živjeti....
Tuzla je u Bosni i Hercegovini, a ne u federaciji nepismeni novinaru.
PO OVOM SRPSKOM IZVORU, FADIL NOVALIC JE DZEMAL BIJEDIC ZA ANU BRNABIC I ONE VUCICEVE MULE. BOSNA SIJE SRBIJU MALTENE U SVEMU, A SARAJEVO BEOGRAD. POGOTOVO U ZARADAMA I CIJENAMA I KVALITETU ZIVOTA!
STO SE TICE HRVATSKE, ONI SU DRUGA PLANETA NAKON STO SU SE DOKOPALI EU FONDOVA!
Hahaah
Trebalo bi te iz Sarajeva subvencionirat,pogurat, ne znam sta kaze aktuelna vlast?
BOSNA NIJE BALKAN, PA NI ZAPADNI. AKO JE HRVATSKA GEOGRAFSKI CENTRALNA EUROPA, ONDA JE BOSNA JOS CENTRALNIJA. PA BOSNA I HRVATSKA NISU UCESTVOVALE NI U BALKANSKIM RATOVIMA. BALKAN JE DO SANDZAKA I BOSNE.
Jeste li primjetili da je prosjecna plata u Sarajevu 1400KM; u Beogradu 1200KM; a u Zagrebu 2000KM; Beograd skuplji od Sarajeva 30% a Zagreb 50%?!…
Decko malo bolje pogledaj kolika je plata u bg i da li si nekada bio u beogradu
Podatci na doticnom siteu sa realnoscu nikakve veze nemaju. Hljeb 500gr. 1.39 km. Gdje? Nema ispod 1.80. Mlijeko 1l 1.58. Nek mi neko javi da zbavim šleper odmah po toj cijeni. U konzumu na akciji 2km i nesto. Bosna i Hercegovina prema kupovnoj moci stanovnistva spada u najskuplje drzave svijeta.
Podatci na doticnom siteu sa realnoscu nikakve veze. Pola kg hljeba 1.39.hahahaha. Nema ispod 1.80. Milijeko 1.58. Nek javi neko da ima ispod 2.00 km na akciji da odmah šleper zbavim. Prema standardu i kupovnoj moci gradjana Bosna i Hercegovina je jedna od najskupljih drzava na svijetu