Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I brko kaze oni sila...Vratili sve dugove. Moraces ponijeti tasnu para da kupis hljeb.E brko brko... Sjecam se inflacije u ex yu kad je vrtoglavo padala vrijednost dinara.Mi smo mislili da nikom nismo duzni,a do guse bili u kreditima. Trgovac sakrije ves masinu 2 dana i onda je proda za troduplo,a firmi prijavi racun za staru cijenu.I svima dobro,dok nije puklo sve.
6 komentara sa iste IP hahah kamenistan pametnjakoviči . Odeš kemenistanac lijepo u Tursku i vidiš šta se tamo dešava ljudi žive bolje od evropljana poseri dolare bezvrijedne koje štampaju bez pokrića. Nikad više nekretnina nije prodato u Turskoj kao prošle godine investicija raste ali usrani mrzitelji islama pljuju samo iz toga razloga naravno ima i gulenovca kod kojih naši ministri svrate na kafu u Americi. Putin napreduje Turska raste sjedimo i gledajmo šta će biti.
Prijatelj u Turskoj zaradjuje 320 eura u stranoj firmii, a cijene vece nego u nas. Brko rekao necemo dizati kamate jer je haram, ne slusajuci sta mu njegovi ekonomsti govore. Sad kad je voda do grla sad se moze u decembru dizati kamata. Ali sad je skoro pa prekasno!
Ma nije ovo nista! Sada ce kum pomoci! Nije kum dugme! Sebkin mali razbija cup sa zlatom i draguljima i sebka nasa nosi erdi pomoc! La la, ta ta! Nije to nista i gladni ako treba za erdu i sebkinog malog!
Yebo vas dolar americki odyebi dolar...
cudi me kad prodaju toliku vodu i pelene izraelu da imaju inflaciju
Unistavaju ih cionisticke sile iz Amerike. Hoce lik da makne banke, sotona kaze ne moze
Kada Veliki Vodja vodi ekonomiju...
Turska je u jako teskoj situaciji koja se ni uz rigorozne kontrole centralne banke ne moze stabliizirati preko noci, Erdogan je godinama vodio skroz pogresnu radikalnu politiku i sada to dolazi na naplatu sa kamatama. A inace ostali sektori su im dobri i ekonomija je narasla ali sada inflacija sve jede.