Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ništa haj ba čuj šta će se dogodit Novinari počeli u kašike gledati pa pisat članke šbb kbb
Gluposti! Kao da je Amerika, EU, GB, Japan i Kanada cijeli svijet pa kao Rusija će propasti. Rusiji nijedan vid sankcija nije uvela Turska, muslimanske zemlje Bliskog i Srednjeg istoka, Kina, Indija, nijedna zemlja Afrike ni južnoameričkog kontinenta.
Toliko napisali.. podnaslov cak podebljan "Sta se desi kada ne plate.." i onda nigdje ne pise sta se zapravo desi. Bravo za "novinara".
Ako ne vratis kredit, kreditor aktivira hipoteku, odnosno instrumente osiguranja kredita. Kreditori ce uzeti te instrumente, ali hipoteke nad imovinom u Rusiji ce tesko preuzeti, jer ne mogu uci u fizicki posjed koji im nece biti dozvoljen. Mogu eventualno uzeti banko garancije i depozite izvsn Rusije i nekretnine izvan Rusije.
Ne nasjedajte na priču o ratu. Zavađanje nacija, a Am. bilioneri se bogate. Ispod žita se odrađuju digitalne potvrde
Ništa. Ti je isto kao kad hoćete silaziti naplatiti dug a on jači od vas fizički. Znači, moraš ga oslabila da dodje na prostački štap i da oslabi da ga možeš prebiti
Treba ih uništiti da nikad sebi vise ne dodju
Rade na tome cca 500 godina. Rezultata svakako ima, ali da li su zadovoljavajući, to je već druga stvar.
Uvik mogu prodati komad Sibira, kao što su Aljasku..ili vratiti Krim i Donbas, mislim da bi Ukrajinci bez pardona preuzeli dio njihovog duga
Rusija jos uvijek naplacuje od EU 600 miliona eura za gas i 250 mil. za naftu i to na dnevnoj bazi, tako da je jos uvijek daleko od bankrota. Europa se tek od 2030 moze potpuno osloboditi energetske zavisnosti od Rusije. Vazno je jos reci da je Rusija veci ovisnik o EU eurima nego EU Ruskim energentima.
Tacno, ali sam rat kosta vise na dnevnom nivou.
Prijatelji ko i dosad, eto sta ce bit
Doci ce kod nas po savjete jer smo mi specijalci za izmamit zajmit ne vratit prevarit slagat itd
sve nejasno
Bas su se nasekirali
Neka i ratuju i prodaju plin i naftu, inače IDE SIBIR !
nayebace ziranti
Za sve ima rješenje tako i za dug
Trazit ce savjet od BiH.