Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li u aligatorski cizmam ili leopardovim. kamo udruzenja za zastitu zivotinja da ga kritikuju. A da, to je americki ambasador, oni mogu sve. Napadati zemlje da ne odgovaraju pod laznim izgovorm. Kao libija, irak oruzije za masovno unistenje.ILi trenutno ukraina i BiH gdje su priznali a ond zabranili uvoz oruzija koliki treba da bi pobjedili a nakon toga postavili ustav koji je nemoguc za odrzivost zemlje a moguce da kontrolisu istu.Najvece zlo 20 i 21 vijeka.
Jadan je onaj kome ti Murphy pomazes....zavrsi obespravljen i "na zadnjem dijelu busa"
Jel ovo politicka pozicija? Ne shvatam.
Pomazu pravo,zato nemamo svoje valute od postanka,nego ove KM bonove.
Kad se ocekuje nesto konkretno? Npr da napravis upp kao u normalnim eu drzavama a ne kao i proslom vijeku?
Jasmina, prava maĉkica
Svako malo vijest o posjeti stranog ambasadora Centralnoj banci. Šta se dešava u pozadini?
Desava se to da su primorani ulagati u najvazniju zemlju na svijetu a to smo mi. Ovo je zemlja u kojoj zive krscani, pravoslavci, zidovi i mislimani. Ova zemlja je rjesenje ovog svijeta!
Ne pomažite nas višeee!
Znaci Ambasada nakon sto je preuzela Vlast i Pravosuđe sad preuzima i Centralnu banku.
Bolje i ambasada nego SNSD