Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce Hilmo 30 tone šenice da napravi 2 kifle a da ostalo proda
M.a.t.e.r. V.a.m. J.e.b.e.m. B.e.z.o.b.r.a.z.n.u.
Vjerovatno je \"problem\" u tome sto bi \"Klas\" morao pojeftiniti tzv. narodni hljeb za najmanje 10 feninga. Vlada Kantona Sarajevo je imala najbolje namjere, ali \"Klas\" ocigledno ne zeli pomoc, iako svakodnevno \"kuka(ju)\" preko medija koji su povezani vlasnickom strukturom istih vlasnika. Inspekcije moraju djelovati, jer \"Klas\" ne zeli spustiti cijene, unatoc jasnoj podrsci i pruzenoj ruci Vlade KS kako bi se pomoglo sve gladnijim gradjanima. Inspekcije bi trebalo da posjete obespravljene zaposlene \"Merkura d.d.\" (ciji je isti vlasnik) koji inace ulaze u sesti (dobro ste procitali) mjesec bez plate i godinama ne uplacenih doprinosa. I to je istina, samo da se zna.
KLAS KAO I OBIČNO LAŽE. A. ŠABANOVIĆ JE U R.A.T.U. BIO MORALISTA I POZNATA JE NJEGOVA IZJAVA PRED D.E.B.L.O.K.A.D.U. SARAJEVA DA SE B.O.R.C.I. NEMAJU ŠTA BOJATI METKA JER JE METAK MALI
@Svasta Hvala na informacija.a Ja sam isao nekom najgorom varijantom, da smanjim proizvedene kolicine, ta tvoja racunica dovodi do 3-4 puta vise rezultata nego sto sam ja sracunao. Pa je tek pitanje ko to sve pojede... to je mozda i milion kg hljeba dnevno. Mozda izvoze u Kinu??
J E B EM VAM SVIMA HLJEB,NEMA LOSIJE KVALITETE HLJEBA A VECE CIJENE J EBES PSNICU I JECAM
http://www.pekarskiglasnik.com/index.php?option=com_content&view=article&id=397:mlinarstvo-veleprodajne-cijene-penice-kukuruza-i-brana&catid=114:mlinarstvo&Itemid=96 vidi se da je u hrvatskoj npr.( a tako i svugdje u svijetu) brašno poskupilo za 30-35 % u odnosu na juni2009. samo je kod klasa poskupilo za 100 ,što su onda iskoristili i drugi mlinari
doke ljudi,ni ovaj nemogu kupit vec tri dana :(
od 300 t pšenice dobiješ 285 t brašna. na to brašno dodaš 60% vode i dobiješ tijesto. prilikom pečenja tijesto izgubi 10 % vode to znači da ti za hljeb od 400g treba cca 450 g tijesta . e sad koliko ko pojede to neznam. pozdrav pekar!
Ha,ha ha,haaa.haha !!!!!!
Nije mi jasno da 1000 tona psenice moze trajat 2-3 dana. Znaci jedno 300 tona dnevno. Ne znam kolko se moze napravit hljeba od 300 tona psenice, al recimo da je 200 tona u najgoroj varijanti. To je 200 000 kg hljeba. Ko to pojede ba u ovom gradu? Gdje su ostali pekari, gdje je ASPEK? Svaki covjek izgleda u Sarajevu dnevno pojede po pola kile hljeba (to je jedan onaj polubjeli hljeb od 400 grama i jos jedna cetvrtiha drugog) Klasovog.
moze da kupi ovjde super brasno: http://www.doit24.de/?p=artdetails&Artikel=1280123 po 0,29€. ima i po 0,25 u prodavnicama. ali kako onda da klas pljačka nas- po 1KM/kg-i to kad kupuješ vreču od 25 kg
Nama na selu to nesmeta mi imamo svoje njive a stace ovi gradani sto zavise od tude psenice pocrkace od gladi CIJENI DOMACE SUGO I BAGRO NEVASPITANA!!!!!
Ovaj KLAS TREBA BOJKOTOVAT !!!!! Ccccccc !!!!
Kad ce vise nasi novinari shvatiti da nije 1950-ta i da ima pekara i mimo klasa?
budjav lebac