Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Jedina banka koja se ukljucila direktno da pomogne na ovaj nacin, Konacno da neko pokaze da drustveno odgovorno poslovanaje nije suplja prica. Sve pohvale za ProCredit Bank unatoc svemu :).
ebote sta love se donira i opet ce bit price nema love
Pitanje, ovo je jako fina reklama, medjutim pitanje da li ti koji se i reklamiraju na ovaj nacin zaista i uplate sto su napisali u reklami. Na vladin racun leglo samo 84 000 maraka. Ne govorim samo za ovaj slucaj, nego generalno.
da,to je pravo pitanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...bolje da su se sjetili donacije u ovom obliku! - sigurno je stotine komitenata u kreditima koji su izgubili sve...i kuce stoku zemlju sve - sve banke bi trebale da izacu sa planom otpisivanja tih kredita TIM LJUDIMA! eto direktne pomoci onim koji su je najpotrebniji! jer cinjenica jeste da oni nece moci vise vracati! krava mu davala sir...on isao prodavao na pijacu...pa malo povrca ovo ono...i eto...a sad nema nista!
ja vjerujem da ce sigurno i po tom pitanju nesto uraditi jer su svjesni te cinjenice
poklonu se u zube ne gleda. Hvala!
Lijepo je što ste se sjetili, iako mislim da ta reklama vrijedi taman toliko ;)
Dvaput sam citao tekst, da negdje ne pise malim slovima napomena*
...obrazli donacija.
A kolika ce biti kamata???
A kolika ce biti kamare gospodjo???