Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pomnozite 33 miliona sa otprilike 400 dolara koliko je prosjecna cijena Ipad-a i shvatit ce te da im jos nije lose...a ovi pohlepni sa wall streeta su stoka jer kad bi svaki covjek na svijetu kupio po jedan telefon opet bi im bilo malo i pokusali bi da izvoze na Mars, stoka kapitalisticka
Stoka izraelsko američka
s4 mjera telefon u odnosu na ovaj najnoviji iphone... a duplo jeftiniji...
iPhone Apple iOS :)
Zakon Apple.
Ne kontam ove naše "stručnjake" što kude Apple i dižu u nebesa Samsung. Niti su kada koristili top mobitele od ovih kompanija. Cio svijet ludi za Appleo, ali balkanci kažu kako je to smeće, precijenjeno. Apple je do sada izdao 8 modela mobitela, a samsung 1120 modela mobitela, a zarada je i dalje na strani Applea. Znači da je Iphone 620 puta traženiji od samsunga. Samsung mora proizvoditi i jeftine uređaje kako bi se održao na tržištu dok Apple sve to postigne sa JEDNIM modelom u dvije godine. Iphone ne koristim još od Iphonea 3, jer mi se ne sviđa.
HTC ZAKOM
HTC zakon*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
naj bolji je smasung ja neb htjela ajfon dzabe
nije boja,onaj hauwau je najbolji,jevtin,kad ti dokurci mores ga od zid mlatnut sa apetitom i jope drugi uzet hauwau rulaaaaa
Svi bi bi voljeli da vam babo može priuštiti jedan iPhone, a?
Appleov profit i dalje u padu, klijenti kupuju jeftinije uređaje ---------------------------------------- Jarane ne jeftinije samo, nego BOLJE UREDJAJE!
Apple je najskuplja polovna jabuka na svijetu. Simbol grijeha Eve zbog čega je ona skupa sa Adamom deložirana iz raja. Isto tako kupiš apple i deložiraš se sa odmora.
Apple je mnogo postigao sa 5-6 svojih modela,ali recimo Samsung,LG i HTC su postali lica bosanskog tržišta.U prevodu:jebi više Apple.
Android no name tlfoni...das 300 stoje imas tlefon Haos... ja sam kupio prosle godine tel, ma nikad nikakvog problema nisam imao...
ŠTo kaže jedan korisnik,nije telefon piva da je kupis za 0,50 KM,popijes,ispisas itd.
Što se ja zajjebah što kupi novi iPhone. Sad kad ga metnem na stol, baš ću se osramotiti
Mislim da trebaju MALO promijeniti, osvježiti DIZAJN. Nekako su postali DOSADNI sa istim.
Ma vidi, tesko je biti inovativan u prilicno jednoobraznoj industriji. Svi televoni lice jednako, i tu se nema sta mijenjat. Mozes mu samo performanse poboljsavat, ali u jednom momentu to jednostavno nije bitno. Ali to nije problem apple-a, vec svih proizvodjaca.
Ipak, tromjesečni prihodi su i dalje ogromni - 37,5 milijardi dolara, što im je donijelo profit od 7,5 milijardi dolara. Prošle godine prihodi su iznosili 36 milijardi dolara, a profit 8,2 milijarde. "Wall Streetu se nisu svidjeli ovi brojevi, oni nisu dovoljni. e ova zadnja recenica da se wall streetu ne svidjaju ovi brojevi govori o prirodi danasnjeg ekonomskog poretka...bukvalno unisti planet da ispunis kvotu da zadovoljis nule i jedinice u kompjuteru!
Prečesto izlaze a i skupi za naše džepove.
Samo cu reci ... http://bgr.com/2013/10/28/nexus-5-release-date-rumor-november-1/ za 255 Eura unlocked...