Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama Srbima je sve neodrzivo a sjedis na drzavnoj sisi. Tjeraj se u k***c.
Samo u BiH trebam biti sretan što smo počeli pregovore sa Svjetskom bankom o finansiranju puta Foča - Šćepan Polje, a istovremeno imate situaciju da na računima UIO stoji blizu 250 miliona KM", poručio je Amidžić.
Zapamtite: ako su Srbi nesretni, dobro je
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
prihod od putarina se naplati 90 % iz Federacije kao i svi ostali prihodi a gospoda iz manjeg entiteta bi da raspodjela ide pola/pola 🤣🤣 ko vam je kriv kad nemate para u manjem entitetu,, samo podržavajte Dodika i dalje 🤣
Srđo neodrživ je entitet rs. Para iz inostranstva, Rusije nikada neće ni biti. Onaj DERIPASKA VAS JOŠ NIJE ODRAO DO GOLE KOŽE. Blizu je. Da njije bilo FBiH, davno bi ste ginuli po raznim osnovama. Ni Obranom ne cvjetaju ruže u EU. No od njega nema hajra?
Srđo neodrživ je entitet rs. Para iz inostranstva, Rusije nikada neće ni biti. Onaj DERIPASKA VAS JOŠ NIJE ODRAO DO GOLE KOŽE. Blizu je. Da njije bilo FBiH, davno bi ste ginuli po raznim osnovama. Ni Obranom ne cvjetaju ruže u EU. No od njega nema hajra?
Kakvi nas duduci vode, pravo je čudo da nismo nestali.
Ako ti se ne sviđa idi u P materinu, zajedno sa šefom Dodikom. Lopovi vama ne valja ništa što je bosansko osim bosanskih para.
Dobio si ti u zadatak od svog šefa da pare pokusas obezbjedit za "najrazvijeniji dio Evrope i ekonomski najodrziviji entitet"! Zelis pare od BiH a razjebavali bi je. Neka stoje pare gdje su😃
Pazi ovo... Amidžić, a priča kao da je Stričević 😂
Nek si ti amidžić, nema brige za tebe!!!
Rs je ekonomski neodrziva, Federacija vas vadi
UIO BiH nema vozila, čak nema guma da promijene na ono malo vozila što imaju, doveli ste državne institucije do dna i sad pričate da je BiH neodrživa. Haj bolan idi umi se.
Mini dodik.
To što ti je Milorad zadužio RS do sedmog koljena, to ništa...sad ti je kriva BiH.
Tako je to kad ti Nikšića, Konakovića i Fortu ne izabere narod, već ih na f-je posadi Marfi. Sada plaćamo cijenu za to. Za svaki iole ozbiljniji projekat prvo zeleno svjetlo mora dati OBERPREDSJEDNIK BIH Marfi. Marfi rekao Nikšiću "zaboravi blok 7" i džaba predizborna SDP obećanja, džaba procjena stručnjaka da smo za koju godinu bez Bloka 7 u buli. Jer Trojkašima je prvi i jedini kriterij onaj ko ih je posadio. Zato se radujte za 5 g 5 puta skupljoj struji iz uvoza.
dobro je reko momak, samo što ne spominje ove naše lopove koji su za pinku pristali da se umjesto nasih para uzimaju krediti od stranaca
Ubijeđen sam da odgovorne funkcije u BiH ne bi trebali imati likovi koji mrze vlastitu zemlju i sabotiraju je na svakom koraku. Oportunisti, izdajice i prokletnici za sva vremena. Talog ljudskog roda.
Ovaj je po defaultu sumnjiv kadar i loše je krenuo s izjavom i kontam - klasična stranačka doktrina, ali u pravu je što se tiče korištenja novca od akciza i podizanja kredita. Novac ubrzano gubi vrijednost, trebali bi barem dio uložiti u autoputeve, jer je to kapitalna investicija. Zemlja nam vapi za putnim umrežavanjem, ekonomija mora jače prodisati.