Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj, amerika kaze kosovo nezavisno a protiv ukidanja dinara, pa ovo ni nadrealisti ne bi smilisli
Pa evo imas i bejha pa se ne cudis
Dok se Amerika brine, ukidaj 👏. Znaci da im pase srpski dinar 😂
evidentno je da je americka vanjska pilitika dozivjela znatne promjene u odnosu na prije dvadesetak ili tridesetak godina, od drzave koja je bila svjetski policajac koji se zalaze za demokratiju, koja snazno podrzava suverenitete novonastalih zemlja a narocito BiH i Kosovo, vremenom su dosli u poziciju nemustog posmatraca sa strane koji kao da ne zna uopste sta je njena zelja i interes - jaki ili slabi BiH i Kosovo ..
Ovo zabrinuti smo je full sexy
Ameri se stalno uvlace u dupe srbima ponekad agresivno a ponekad im ulaze u anus preko kosova i Bosne. A ne znaju da srbin ne zna funkcionisati bez rusije. Oni bi zivjeli u steahu ako nemaju ruse za leđima.
Najbolje bi bilo da uzmu americki dolar...
Ako napišete da je litvin litas, zašto je dinar srbijanski, a nije srpski? Zašto litas nije litvanijski?
zato sto si ti glup
Hmmm malo te pridjevi zezaju romeopomeo. Pridjevi srbijanski vezano je za teritoriju I zato se kaze srbijanski dinar. A pridjevi srpski ( ima etnicko znacenje)odnosi se na narod.
Možda da se SAD odluče, je li Kosovo nezavisna država ili nije,
pa i vako vucko kad prezentira uvijek isto pruge plate bla bla sve u evrima pa onda dinar spominje..vako je ba lakse
Šta će Kosovu išta sbrsko ?
Auto tablice,moneta=Država
Hahaha, ameri samo zabrinuti i apeluju, dok braca kosovaro djeluju. Mrs u pm sve srpsko pa i pisljivi bezvrijedni dinar
Hahaha ... 🤣😂 ...
Uzmite dolar americki...
Gdje su komentari Kosovo je Srbija hahah,Kosovo je ozbiljna država ozbiljnija i of Srbije i Bosne i Crne gore,ima daleko najjače političare koji imaku mud* kad zatreba
Pozadina price je sasvim nesto drugo. Veca potraznja EURA mu dize cijenu, a Kosovo je poznato po mafiji koja kupuje sve i svasta. Amerikanci se plase legaliazije crnog trzista u EU, sa dinarom mogu pratiti tokove
Ljudi pokusavaju rijesti svoje probleme, sretno im kako god da urade, to je njihova stvar i nemam nista od toga. Imamo mi svojih problema koliko hoces, to nam je prioritet.