Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je fakat pretjerivanje. Činjenica je da nam evropa ne želi pomoći dok se ne zavalimo kod MMFa. Samo što su postali preofirni. Pošto je situacija takva kakva jeste, najbolja solucija je podizanje kredita s tim da što pametnije investiramo sredstva koja pozajmimo, složit ćete se, to je najteži dio
To je dobro provjereni scenario. I Svjetska banka i nekakvi činovnici iz MMF počnu puštati najgore informacije da bi aranžmani prihvatili. Koordinacija još od \"azijskih tigrova\" iz 97.
ovi su gori nego zelenasi, treba ih sve sa gasijem zatvorit
jao fuj. kako nas samo furaju da se zavalimo uzmanjem kredita. kome je mmf kredit dao taj se više izvadio nije...