Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Erdogan da kaže Vučiću, ostavljamo vam onih naših 23% BIH u amanet jer mi ne znamo šta ćemo sa njima onakvima što nam je Alija ostavio...
Dok ovi odvrću ventil za Gasovod, Bakir traži pečat sa Čelikom po KS da opet moze krasi i tendere djeliti lopinasima
NEĆE TAJ GAS VIDJETI EU!
Ništa znači njima Rusija i Turska a nama USA i NATO... Do prve potrebe za eskalacijom da se testiraju neka nova oružja, uranijumi, Harpunovi, itsl.
@maximos ajd nazad uciteljici , pa onda ponovo
Dok normalni predsjednici drzava razmisljaju o ekonomiji, nasi se samo prepucavaju ko je veci nacionalista, hocemo li u nato i ostale gluposti. Narode dodji pameti vise i daj vise krenite razmisljati o ekonomiji i kako zaustaviti migraciju stanovnistva.
Koji smo mi levati braco draga(mislim na sva tri naroda). Samo se gleda da satremo jedni druge a nidje nas nema hljeb ti hemem :(
Do prije par godina zamalo zaratise
Do drine Turska od Drine nato moj bato.
Jeboga Vučko a Bosna u Amanet. MARŠ.
Dagle Erdogana. Na snimku drzi Vucica pod ruku dok idu niz stepenice :)
Srbi se mijesaju ko vageta nepitaju se nista u Europi i Rusi.
Ciji ventil vucic navrce?
A sta ono onomad rece Niksic? Netreba nam Turska, Erdogan diktator i ostale nebuloze. E moj SDP sta bi od vas?
Gleda vucic erdu ko babu isto...
Bošnjak pravoslavni od Bugojno svaka čast BOSNA em što sportiste izvozi komšijama sad i političare i to glavni kod komšija .
A Bake gdje je? Jel to mi majke ti nismo glavni saveznik turske?