Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa poBogu Klixe! Jeste li svjesni da vam je 99% sadržaja o koronavirusu!?!?!
@Ex81 jesi ti naivan. Normalno da je sve o koronavirusu jer se to cita. Ne shvatas da je koronavirus brend kao sto je brend Coca Cola, Apple, Nestle, Milka cokolada, Mercedes, kao sto je brend i majorizacija i jednakopravnost naroda, bazicni dogovor tri naroda, izmjene izbornog zakona, odlazak stranih sudija, brend je i samoproglasena najuspjesnija Vlada Kantona Sarajevo u historiji Kantona Sarajevo, sacinjena od ekperata, a oni koji nemaju iskustva imaju entuzijazma itd
@Counterforce stvar je u tome što nisu kreativni ni dovoljno pismeni da skroje vijest, pa kopiraju sve i svašta sa neta. Prave vijesti od nečijih twittova, Facebook statusa itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupujmo domace, eto nam prilika. Kukali smo sto uvözimo a imamo domace. Eto sada sansa zbog coronavirusa, granice se zatvaraju.
malo sale narode, nije sve bas tako crno...Sastali se Amerikanac, Francuz, Turčin i Bosanac, počeli govoriti o ponosu i tako krene Amerikanac:- "Ja sam ponosan na CIA, sve zna čak i prije nego što se nešto dogodi!"Francuz:"Ja sam ponosan na Francuskinje, tako su dražesne, ljupke i ne daju se lako!"Turčin:"Ja sam ponosan na naše tepihe. Skupi su, dobri i malo ko ih može kupiti!"
Bosanac: - "Ja sam ponosan na sebe! "Svi ga pogledaju i pitaju:- "A zašto?"- "Jučer sam je*o Francuskinju na turskom tepihu, a CIA pojma nema o tome!"
Ubacis virus i onda peres pare. Oprobani recept zapadnih tajnih sluzbi.
Nadam se da ce biti nesto i za nas
Za 2 mjeseca 583 objave na klixu o koronavirusu
Najlakse je biti ekspert i palamuditi o stvarima koje su neizvodive. Evo moj prijedlog: skinuti 50%budzetlija,novac preusmjeriti na natalitet(npr.penzija 5-6 djece,doplatak i sl),legalizovati prostituciju,travu i dobar kokain. Za 20g.najjaca ekonomija Evrope garanzat. Eto zovite me ekonomski strucnjak;)
znaci napravi hype od obicne gripe da bi jos vise zaduzio zemlje...makes sense
well...that explains alot
Ono što mene zanima jeste zašto nema dovoljan br testova da se testiraju svi građani? Da li je u pitanju cijena testova, ili nesto drugo
Imal i nešta za koridor 5c?
beeee beeeee
Korona je zahvatila Evropu kad je Vucic poceo da prica kineski.
EBRD izdvaja milijardu eura za pomoć kompanijama zbog posljedica koronavirusa... UZ SVAKAKO OGROMNE KAMATE
https://www.youtube.com/watch?v=XskL0NI50X0
Nastampaju papira i daju kao pomoc hhaha