Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je komentar da je nesto neuskladjeno sa EU a place nam i prava na zivot dostojan covjeka nisu uskladjena.
Nista ne uskladiti sa EU, prvo neka nas prime pa onda, ovako te unistavaju svojim zakonima koji ti ne odgovaraju a nisi u EU
Dok se mi svadjamo oko Sebiji e diplome ljudi nam drzavu rasturise! Sebiji treba oduzet diplomu nemam problem s tim samo da napomenem! Petak 14:00 svi pred OHR!
Ali Srbi su fenomen od naroda. Svaka promjena u društvu i sistemu oni smatraju da njih jadne zele unistiti i da je citav svijet protiv njih🥺. eReS se vraća na feudalni poredak, najbolje isključiti struju vratiti se na planine, čuvati ovce jer nemoralni zapad nam zeli nametnuti svoje bolesno društvo. Kolektivna sizofrenija i haos
ISTORIJA ĆE PRIKAZATI DODIKa KAO osobo koja je načinila najviše štete svome narodu i koji je svjesno radio na uništavanju države i domovine svih naroda
Zavrnit ce im pipe iz eu a samim tim i nama u federaciji. Ovo nijw denikratija da seljaci odlucuju o mojoj sudbini.
uskladite plate sa EU, pa onda ostalo..
Nos RS , neka ide iz BiH da malo dišemo !!!
Oni su godinama teg oko drzavnih nogu. To treba otresti jednom za svagda.
Ako prihvate ovo o energetskoj zajednici onda nam slijedi pakao jer ce nam masoni uvesti sistem kartica koliko platis toliko ces imati struje kao sto je dopuna za telefoone samo s evi radujte ovoj podvali.
Neke se u Sunskoj ne sikiraju ,dace njima nas Dino sto god oni hoce...
EU je procitan.Ukidaju nam termocentrale a RS neda.
Vratite nam Sfor i hapsite anti Dejton pojedince osim ako nam ne pripremate raspad drzave, da znamo. Restart ima spremna pitanja za petak.
Daju rušitelju BiH kredite koje će poslije svi koji žive u BiH vraćati.
Ma ne diraj im kravu muzaru....
Evo opet jedan primjer zasto ne mogu da se dogovore politicari, a traze da se ukine OHR i visoki predstavnik. Ne mogu da se dogovore zato sto Srbi i Hrvati slabe i ruse drzavu, da kazu evo vidite da ništa ne funkcionise a oni su krivi. Mora da se se ukaže Dejton 2 da bi se stvari posložile onako kako treba.
Vlaški genocidni smrdaluk treba izolovati. Nek pocrkaju ko pacovi i emigriraju u "maticu". Kasnije narodu omogućiti povratak na okupirane teritorije, pa tamam ako će im njihova imanja u Genocidki poslužiti samo za godišnjeg odmora.
pa stavite sliku gasovoda a ne dalekovoda za struju.
hoce da nam ukinu termocentrale