Dok se mi svadjamo oko Sebiji e diplome ljudi nam drzavu rasturise! Sebiji treba oduzet diplomu nemam problem s tim samo da napomenem! Petak 14:00 svi pred OHR!
Dritanski konj trojka obećali su kadrovske izmjene gdje će stručnjaci zamijeniti političare a dobili smo lopove umjesto poštenih na najvećim funkcijama. U Vijeću Ministara kao najvećoj instituciji smo dobili paket političara koji se guši u visokoj korupciji! Ministar pravosuđa (HDZ) krivotvorio dokumente da bi dobio tender, ministar sigurnosti Nešić pored toga što je korumpiran isto je i član Crnogorskog narko kartela, Krišto afera busevi, Telgeltija uništio sve banke RS-a.
Telgeltija ministar finasija osudjivani kriminalac, uništio sve banke RS-a, sve bankrotirale, ubacuju HDZ sudiju u Ustavni Sud koji nema dana radnog iskustva kao sudija. SDP, NiP i NS uhljebljivaju svoje umjesto da postavljaju struku na kadrovska mjesta kako su obećali. Dritansko-Trojanski Konj trojka je najveća prevara poslije drugog svjetskog rata, dobili smo srpsko-hrvatske radikalne fašiste koji vode velikohrvatsku i srbijansku politiku umjesto boraca za ljudska prava i patriota!
Prikaži sve komentare (43)