Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas mere sve..
uskoro ce biti ne mere
Mere li se sta kupiti tamo sa prosjecnom penzijom u rs-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako će MERE oboriti ovo neprirodno nabrijavanje cijena naših lanaca, onda neka ih otvaraju i u federacciji. Postaje nam hrana skuplja nego u Njemačkoj.
Ovo je izgleda za Dodikove penzionere kojim su penzije nize 50 posto nego u drugom entitetu,istina ziva Pozdrav sa Romanije..Uzimajte i sto mere i nemere zauar.
To je “rusko” samo u imenu i novcu koji je do uvađanja sankcija uspio ući u BiH za izgradnju objekata. Pošto je i BiH uvela sankcije Rusiji, ruskih proizvoda ovdje sigurno nema, a ako netko iz BiH ne uskoči svojim novcem da isfinancira brzo će propasti kako je i otvoreno.
Za zemlju kakva je BiH, bilo kakva investicija je dobrodošla pa čak i od Rusa. Nemamo mi luksuz kao Nijemci da biramo čije ćemo investicije prihvatiti, a čije ne.
Za Dodikovu krezubu sirotilju...
nek je Lidl odustao od nas al ovo zato Mere
Mogu jedino staljinove i outkove kipove prodavat i po kojem rujanu sto je zaluto u BIH.Nego ima onih sto vise voli rujansko nego svoje pa ce imati za kifle i po koju brlju rujansku popit.Hahahaha
Ima li zeljeza po jeftinoj cijeni.Puno ga ostalo od rujana zahrdjalog.Hahahaja
Nemamo mi para za inat ljudi...moze se kurcit ko ima pare,pa ignorisati koga hoce...mi smo sirotinja,ulje ako bude jeftinije kod ovih Rusa..nema kod nas prostora za inat..Mozemo to shvatit ili se pretvarat idalje da razmsljamo kd cemo na odmor i da se eto dvoumimo izmedju golfa 8 i Audija 6
gorivo rusija,plin rusija i sad ko fol necemo a ako je 5 feninga jeftiniji svi ce tamo kupovat....kraj price
Nije vazno ako su Rusi ili drugi dok daju nize cijene za isti kvalitet. Ako nece Bosanac hoce Rus.
Mere i ta varijanta
Zna li se koliko kosta litar ulja kod njih? Neka malo ove nase Binge, Amke, Merkatore i Konzume dohafizaju.
I sta ima kupiti imal domacih proizvoda
Sad bi trebalo uvesti sankcije i Bosni i Hercegovini... Nasa bez*udna vlast ce nas dovesti I do toga. Sto se mene tice Mere ne mere...