Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će sebi novi premijer da kupi novog mercedesa E320 CDI avangard za samo 132.000,00 KM.
Džaba sve, novac je u rukama Vlasti, legalno izabrane na Demokratskim izborima..... pravo me nervira kad vidim da je MMF kriv što daje sredstva....... Kriva je vlast što joj trebaju sredstva jer je do sada sve neracionalno trošeno....... a mmf će davati dok god ima hipoteku da štiti plasman sredstava (hidroelektrane, šume, vode itd....) Interesantno je to da je sve jasno kao dan, i da neće biti replika na ovaj post nego će tema pasti u zaborav, pa onda opet ispiranje mozga postovima na temu.... \"MMF je kriv, vidi šta je uradio ovdje vidi šta je uradio ondje\" NIJE MMF NIŠTA URADIO TO SU URADILI VLADARI KOJE BOLI BRIGA ZA BUDUĆNOST NARODA KOJIM VLADAJU.....
Zasto nam smanjuju plate i topli obrok??? ne dajte im pare,lopovi ce sve potrositi!!! u kakvu recesiju mi spadamo,kad nista ne izvozimo:).nas ba nece niko:))))))
Sto ce nas fino zaduziti da 10000 godina to vracamo. kao da ce nas 400 mil. izvuci iz ovih g.o.v.a.n.a. Zato je potrebna rekonstrukcija cijele drzave. A i puno vise novca je potrebno da se osbosobi ekonomija. Ovo ce samo potrositi i nikom nistsa. Mozda izgrade par puteva seoskih i eto glasova, i Sve opet isto po starom. Sve su lopovi, i ovi sto daju a i ovi nasi sto uzimaju. SAmo ce fukara da plati.
ako su mogli dati srbiji netribaju dat i nama pa nismo mi na istoj civilizacijskoj razini kao oni ipak je srbija 200 godina ispred nas a i ovdje je sve go lopov do lopova BIH4EVER
kojim avionom stize novac? ne dajte im novac ako boga znate.