Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg kako je krenulo kad neko prdne doći će do povećanja cijene nafte ..
Hoće da poskupe naftu radi sukoba u Gazi. Zar nismo vezani za Ukrajinu/Rusiju i za to poskupljenje radi tog sukoba? Sad nas vežu i za ovaj dole sukob u Gazi, što jadan narod gine, nama, vjerovatno i vrlo moguće, će skuplje biti sve? Imal se gdje istražit jel Englezima poskupio vrtić a Njemcima ulje kad su bili ovdje ratna dejstva '92-95?
Sad će odmah i ostali jer jelte sve zavisi od cene nafte
Pa da Gaza je veliki izvoznik
Samo da arapske zemlje dignu barel na 500 dolara pa bi vidili kako se smirivaju i ameri i zidovi i svi ostali
Samo da vas obavjestim, prdnuo sam jutros veoma jako I zasmrdilo je mnogo, ako mozete naci razlog u ovome prdežu da podignete cijene nafte.
Pocet ce svi da raketiraju Gazu jer to puni dzepove
hahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahaha
što više krvi to je bolje za trgovce naftom
To se nas ne tice mi smo vezani za ukrajinsku naftu, plin i njezin rat sa Rusijom☝️