Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ta Nova Gradiška blizu Gradiške?
Neka je sa srecom za Bosanska Gradiška ,a samim i tim vrlo lijepo da se ide naprijed u Bosni i Hercegovini
Super, neka je izgradjen ... sad jos samo most da izgradimo pa da bude i u funkciji ....
Inače, slika novog terminala se ne uklapa u priču o siromašnijem entitetu...
@Isildur moreš misliti kako tek izgledaju kod nas terminali
Nekad je bio Berbir pa Bosanska Gradiska, zgrade su tu i tamo kao nekad ali je stanovnistvo pravi seljakluk. Svi se spustili sa brda i oni koji su pocinili zlodjela po Hrvatskoj pa se nesmiju vratit. U toku ljeta malo zivne kad se protjerano stanovnistvo vrati na kraci odmor i to je to.
@Zam tamo nema brda jarane :)
Nigdje više ne piše ime moje ulice Ivana Krndelja. Dali naziv po Alijinoj drugarici. Mogu je ja zvati kako hoću, ali je više nema.
💙💙🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💙💙👏👏
Gdje je taj terminal, ne mogu ga naci nigdje pod tim nazivom???
@doboyevoopet U Bosni i Hercegovini, kao i ti.
tuda prolazim a kupio sam u becu skupocjeni tepih ide kroz carinu toliko je dobar tepih ima uputstvo za upotrebu na 12 svjetskih jezika tepih ima posebne servise za ciscenje pranje popravku u 72 zemlje na svjetu
poserem ti se na tepih ljudino!