Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prebaci ih na biro kod nas, nećemo ni osjetiti
Otvorena društva su uvijek pobijeđivala. Ovo danas što se radi u svjetskoj politici, nacionalizam i zatvaranje u sebe je loše. Britanci bi to najbolje trebali znati jer su transformirali planetu u prošlih par stoljeća zbog svoje otvorenosti.
Auuu brate mili. Pa ovi debili ne misle uopste o narodu.Kao ni ovi nasi :D
A jesu tvrdoglavi ovi Britanci, vide da im sve propada zbog Brexita, ali navrli Brexit pa Brexit. Sto je najgore samo 52% je glasalo za Brexit, a pola njih se do sada vec pokajalo. Sad da se ponove izbori samo 30% bi bilo za Brexit kazu istrazivanja. Osim toga, ako vec hoce da budu demokrti pa postuju narodnu volju sto ne izadju iz EU, ali ostanu u EZ i nista ekonomski se nebi promijenilo. Ali hoce ljudi da im ne dolaze imigranti po svaku cijenu.
Brexit, Brexit, samo Brexit...
Ajde Peugeot je doživio renesansu sto se tiče dizajna a motori su mu već od 2007 godine odlični ...neće li spasiti Opel i malo ga osvjeziti
i ja te isto pitam?!!!
@marcelo05 fale im saab tehnologija i dijelovi, jedino sto je valjalo u opelima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ima li apsolutno išta pozitivno od tog Brexita ? Hoće li mediji reći šta će se dobro dobiti iz toga ili je ipak i dalje u cilju da se EU prikaže kao jedina dobra stvar koja može zadesiti zemlje?
evo ja da ti kažem: englezi više neće smetati evropi
I Klopp će u Mokka-u i kući. Najvjerovatnije uveče sa onim LED svjetlima.
Nek im dođu stručnjaci Zlatko Lagumdžija, Nermin Nikšić i Damir Hadžić da ih nauče kako se reket uzima, od tog mogu bolje živjeti
ili dodik pa da ih sroza do dna skroz, yugo da postanu
BUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA