Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog sami zna gdje će novac završiti...
vidjet ces kad se okolna brda i planine budu jos vise zatrpavala privatnim vikendicama....
@theproffesor isto kao što ne možeš podići kredit za stan i potrošiti na išta osim tog stana tako i ovi krediti funkcionišu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ujedinjeni za nova kreditna zaduženja! bravo! ovdje ne manjka koordinacije!
@Kneesaa posudi nam ti ako imaš
@Kneesaa ovaj kredit koji će završit u džepovima kojekakvih seljačinaa će odvesti BiH dalje u sunovrat
Za koga narod glasa sve zaaluzuje. Jesu li ovo ti najbolji medju nama, samo znaju se zaduzit i u ovim najgorim vremenima za BiH? SMJESNO.
Joj Dilfa sam kredite dize
Oni kredit uzmu a to bosnjo sto ko ovca blejis u tv ces da ga vratis hvala svi dobrim ljudima iz sda zasluzili ste da vam ebem cerkice
Neki dan odobreno 68 miliona EURA i jos uzimaju 20 ma jedva ekam da vidim sta ce uraditi sa tim novcem
Zar ne bi bilo pametnije prvo koristiti jedan dio drzavnih para koje se sada nalaze na racunu Centralne banke BiH u iznosu od 5,5 milijardi KM, pa kasnije ako bude potrebno uzimati kredite od svjetskih gulikoza iz Svjetske banke (u kojoj USA slucajno ima najveci dio).
prekjučer je pisalo da ćemo dobiti pomoć 20 mil. odmah sam znao da nije pomoć nego kredit. Od kad je kredit pomoć, uredno ga vraćaš i plaćaš kamatu. Neko zarađuju na tebi, nastampali novca i dijele.
DaBogda poginuo Fadile Govnalicu!
Hahah. Nemamo za kifle
Malo po malo iz Truhlog Kapitalizma u moderno Robovlasništva hebaše nas ove centralne banke sve države(narod) zadužiše do guše
zavrsit ce on sad za kupovinu ovih sredstava ali je tuga da jedna drzava nema 20 miliona u ovakvim kriznim situacijama. Sad gospodo mozete vidjeti u kakvim smo govnima sto nas strucnjaci vode godinama
Ove na vlasti, jednostavno treba pobiti kao najgore neprijatelje države BiH! Dok oni uzimaju kredite, Crna Gora je jučer dobila pomoć za C-19 od EU u visini od 56 mil €. Tek da narodi u Bosni znaju koga i koje fašiste trpe na kormilu države!
Samo u minus baki moj
Ogromne pare uzimate od gradjana a svaku situaciju koristite za uzimanje kredita cije vracanje nece vas pogoditi. Da ste se prema narodnim parama posteno odnosili, bilo bi za fondova ( besplatne rezije i namirnice gradjanima ) a ovako, nikakvu brigu za narod u vama ne prepoznajem. Mozete donositi mjere i i tvrditi da stitite narod, pa ko hoce neka povjeruje.
Može kredit samo im ne diraj plate, gori su od stoke, čast izuzetcima.
Uključite i HDZ da HNS ne kmeči