Udruženja za zaštitu potrošača
0
Bh. građani u recesiji od 2006. godine
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek šta se skriva iza recesije? Čim ja čujem nekoga da ima neki problem koji je nastao zbog globalne recesije i finansijske krize, znam da nešto krije, neki lopovluk, neznanje, nekompetentnost, ma, sve.
a sta nas tek ceka daj Boze da prezivimo imamo nesposobne ljude na vlasti koji i dalje gule narod od kojeg se nema vise sta uzeti jer je iscjedjen do maximuma i skoro pa unisten nestace para svugdje a tada ce narod na ulice a onda ode sve u pm a izgleda da je tako i najbolje
Traje nama recesija od kada je umrAo TITO