Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ne znam ni ja tačno" - dobar direktor, ne daj Bože da je direktor neke malo veće avio kompanije, taj bi pola aviona pogubio kao onaj Malezijski..
Nije bitno, posto ne vozi vise.
Bio vas je Turkish Airlines kupio, imali ste sansu da postanete ozbiljna kompanija. Ali niste za to imali dovoljno pameti, obrazi i volje za radom. Bolje da se ova kompanija ugasi.
obraza*
ken kaniff from connecticut little bitchhhhhhhhhhhhhhhhh
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
....DIREKTORE "ne znam ni ja tačno" MOLIMO VAS DA NAPUSTITE PLANETU ZEMLJU....HVALA
...EVO JA STAO VENE REZATI KOLIKO MI JE KRIVO.......
Ma Aerodrom u Sarajevu nije ni trebo, bolje predpozicije ima Tuzlanski Aerodrom, ali nemoze jbg mora Sarajvo da radi, paraziti jedni krv nam popiste...PU
Sto ce ova vijest uopste u rubrici BIZNIS nije mi jasno....
Sve lose kompanije i trebaju da propadnu u ovoj drzavi nek ih uzme neko ko zna raditi ili nek otvara nove sa istim opisom usluge! Sto bi trebalo izdvajati ogroman novac za konja koji je gotov na izmaku
Mene bi bilo stid izaci u Istanbulu iz onog propelerasa,bolje sto ne letite tako nas ne sramotite nas po svijetu, trebate ga preuredit u avion za gasenje pozara ili zaprasivanje komaraca mozda bi imali bolju zaradu.
i opet su prevareni oni koji su ranije kupili karte kao i prije nekoliko godina kada je meni propala karta a oni su zakljucali kancelarije i pravili se ludi... LOPOVI... sta treba uraditi sa Turkish i Pegasus kompanijama? Mozda da ima kazete da oni ne lete da bi vama ostavili prostora, idioti nepismeni!!!! Ako vec zauzimas menadzersko mjesto, nauci sta je trzisna ekonomija i konkurentnost na trzistu...
zalosno da covjek mora letjeti sa tudjim kompanijama, umjesto sa bih.. puno puta mi bilo zao puniti tudje dzepove, ali sta da se radi kad mi ne radimo :-(( steta
Hajde sjedni ti u ono čudo ATR. Klepeće ko golf dvica uz Vratnik.
Da je taj jadni avion 24 sata u zraku nebi mogo pokriti sve troskove
Jazic i Recica, su glavni krivci za stanje BHAirlinesa ,cobani su zasjeli u fotelje,heeeeeeeeeheeeeeeee drug moj zato svaki mjesec plata od 5000,00KM. Mamicu vam vasu.
Ne daju turskim brodovima ulaz u Neum, optuzuju Erdoğana za laznu izjavu, obustavljaju letove za Tursku. Vlasi opet svoje kolo igraju i upravljaju nasim institucijama, ko pred rat. Bosnjaci pokrenimo se.
Koji jad i čemer. I ovo malo letova ukidaju. Toliko o sposobnosti uprave BH Airlines. Najgore je što to tako funkcioniše u svim državnim firmama kao i na svim nivoima vlasti. Znači totalna nesposobnost. Problem ove zemlje je što se sposobni ljudi nalaze na bezveznim pozicijama a nesposobni na odlučujućim i to sve zbog rođačko-političkih veza. Recept za katastrofu.
Zmajevi su iz Srajeva odletjeli BH Airlinesom, mozda zato i ograjisase...
Otvorite im samo web stranicu i nece vam uopste biti cudno sto propada. To je samo jedan primjer nebrige. Sada bi htjeli da im vlada zakonom propise da su oni bolji od Turkish. Gospodo, u konkurenciji se bori za bolje, a ne sputavaju se bolji da bi se vama ugodilo. Sada bi htjeli da turkish digne cijene po ledjima gradjana da bi oni mogli raditi, Boze dragi. Nesposobni menadzeri - mogu na drzavna jasla.
jbg, nasi ne znaju sta je konkurencija...cim se jos neki igrac pojavi, nasi kontaju: gotovo...