Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"pita se Jugović, koji je uvjeren da je pivara u FBiH prenesena zbog manjih nameta i obaveza u tom entitetu nego u RS." od srpstva se ne zivi ... idioti ...
ja sam uvik govorio da nas u Federaciji ne treba da interesuje RS, samo treba da budemo ekonomski jači, da ljudi iz RS dolaze raditi u Federaciju
to je i Alija govorio
Koliko sam ja razumio da ce srbi radit za male plate u pivari , ostatak rs lokat pivo a dobit ce ic u pederaciju
sve go krimos
Prvi put cujem za banjalucku pivaru.
I ovaj Jugović je budaletina, on se pita kakva smo to mi država i pri tome misli na entitet ...??? Žali se Duduku, on je direktor svemira, nešto slično kao i Sebija ... oca im yyebem ... ! ! !
kako ti to o našim harizmaticima ?
E moji Srbi, nećete da slušate. Sad bi radili u moćnim firmama, a ne bi gledali šta će se sve zatvoriti, propasti ili preseliti u Fédération de Bosnie-et-Herzégovine. Otkako su potpisali "Dejton" ja govorim da je to eksperiment koji će nas sve uništiti, a prvo padaju slabiji. Bošnje i Bosanci imaju veće šanse zbog brojnosti, odanosti Bosni i raspolaganja ključnim lokacijama u državi. Hrvati su se prepustili nacistima iz HDZ-a, a Srbi nemaju nikakve šanse da očuvaju tzv RS.
Svejedno,ostaje u BiH svakako.
Privatna firma. Mogu je prodati i Marsovcima ako zele. Cuj privatna firma strateski interes i Q-palac. Da nije vlast u RS dozvolila Srbijanskim pivarama da naprave monopol u Banja Luci pored iste te strateski interesne pivare, ne bi oni ni selili. Za saku maraka su Jelenu dozvolili svasta u BL i sad im kao krivo. Zar su ocekivali da su vlasnici budale?!
Smjesno je ovo strateskog preduzeca, jbt. telekom rudnici i termocentrale im nisu od strateskog znacaja a pivara jeste. Haha.
Procitajte prvo sta pise a onda komentarisite. Vecina komentara nema nikakve veze sa onim sta pise.
Opet prenos nadleznosti.Topi se genocidka ko sladoled na asfaltu.
Poslije Bajrama i novo ime NEHKTAR pivo !
Hajd to, al što im Prevent otkupi sve trezorske zapise i lihvari ih već šestu godinu uzastopno. Sad će im Hrvati otkupiti TE Stanari a Bingo i Konzum već poklopili preko 50% trgovine. Mensčini da je Raspad Sistema očerupan...
ovo samo moze ici na racun dodika i bratije mu,stranac koji ima imalo pameti bjezi.....pa neka se dodik hvali u prazno
Kako neznaju u RS pitajte Dodika 100% on zna za sve transakcije od kojih ima koristi.
Kakva ste vi drzava? Pa valjda vam je jasno da niste drzava vec Dodikov protektorat i uvijek cete biti protektorat sve dok budete vjerovali u kult licnosti. Za sve je kriv Kraljevic Marko i njemu slicni izmisljeni likovi.