Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li jedan clanak o turistima koji nam dolaze, Kanton Sarajevo na zvonu, kao gradjani ne postuju mjere, to pred apokalipsu, i onda dnevno 8 autobusa iz Srbije, turisti. Il’ nas pustite da zivimo kako treba ili nam isplatite osnovne troskove i zatvorite. Trenutno nas samo pravite ludjacima. Klix, nema potrebu da mi brise komentar ovo je istina.
Dok god je direktoru plata 10 milja nema zime
Samo nek su plate dobre i bez umanjenja...narod ostakli nije bitan vec politicki uhljebi...
Pa to je normalno kad mora biti razmak metar i po između ljudi
Zato onaj u Trebinju nema nikakav pad ali ni rast putnika. Poslovanje kao i prošle godine.
Sve ce to Bake pozlatiti
Treba sad i u Bihaću napraviti aerodrom i staviti ga na budžet. Svakih 100 km napraviti aerodrom kao investiciju za budućnost i leteće automobile.
Ali zato plata njima ide redovno iako posla i para nema,zapošljavalo se stranački ili da daš novac i boli te te briga radio ne radio.Vidim radnici sve kukaju a vozaju se nova auta,kupuju stanovi, novi namještaj i u vrijeme pandemije i primjetio sam da su non-stop kod kuce to jest ne rade a nešto kukaju.U mene žena ne radi radi corone skoro godinu dana a i meni svaki dan govore da ce nas vjerovatno poslati na biro kolika je kriza.Sram da vas bude neradnici.
Tik Tak...
Kriva dijaspora za promet .
Vjerovatno Sarajevo zbog toga sada dopusta najgoru kompaniju na svijetu wizzair.
Tuzla nema aerodrom! On je u Živinicama.
Dobro su i toliko pazarili na ovakvom vremenu
Trebinjski aJerodrom?
Dje bi mi s 400 KM plate, pa nidje
Sram vas bilo..pljackate..bolje Tuzla radi od vas...vi sve imate al cijene ne snizavate..
Ljudi trebaju da shvate da se svjesno unistava ekonomija, pandemija je paravan jer neko mora biti kriv kada sve klone. Mjere ce ostati u buducnosti, razne restrikcije i uskracivanje osnovnih prava, Kina je model kako ce svijet izgledati u buducnosti. Pandemija je samo paravan!!!!