Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti i M paket opreme? :-D
@traveller Biti će sa M naljepnicom sa pika :D
@traveller točkići kao da će se u tržnom centru po pločicama vozati. A deklariranih 12 km je stvarnih 6-7. Bolje bi ja u garaži napravio za 4x manje para.
Ne mogu da vjerujem koliko su kinezi otisli ispred kad su ove stvari u pitanju. Za puno manje pare se puno bolji Xiaomi skuter moze naci. Mogu misliti kakvi levati ce uzimati BMW-ov romobil. Samo zamisljam neke brze cale, obrijanu glavu, odijelo i gura onaj romobil, hahahah
Xiaomi je car za sve rolere.
Gura?
Vozi baca me ko benga po snijegu 🤪🤪
Ime se prodaje, uzmi ili ostavi, ko vas ovde pita za uporedbu, eto kupite kineska auta a ne BMW ili bilo koje drugo njemacko. Ovaj skuter i nije za balkansko tržište, možda nekada, rabljen, sa predjenih '200.000 km' se pojavi ovde. Puna guma jeste manje udobna za voznju ali nema brige i probijenih guma, kao kod 'Šaomi' ili sličnih kineza, pogotovo gume prednjeg točka u kojem je integrisan elektromotor, muka zamijeniti.
Skuplji od 30% auta na BiH cestama
Jel' Euro4? :(
Zamisli ◼️ kockastu glavuđu kako se odguruje na ovom bmw hahaha
Jos ako voza po snijegu 😂
Samo ako je zadnja vuca
Napokon će kockaste glave moći parkirati bengu u kafanu..
799 eura?To možeš samo glupanima izvući pare iz novčanika.
@OKOnaOKO A mozes uzeti za manje para Xiaomijev skuter koji je 250W i traje dosta vise iznad 20km ako pazis... Samo ce budala ovaj uzeti
@@maliq53 ma neću ni jedno ni drugo.Imam noge za hodanje.Zar treba da mi zakržljaju jer mi je lijeno do granapa 3 minute hodat?Dosta mi je auta u kojem se ukočim od vožnje.
Ima kineskih cuda, mogu i 30kmh i mogu preci puno vise sa jednim punjenjem...
@mandrako pa kupi sebi KIA a ne "brend"...
za ovaj bmw ti treba uzrast od 6 do 16
@corona72 pretpostavljam da imas izmedju 90-120kg pa hejtujes
Treba saobracajna kultura !
Bolje u ovo investirati nego u golfa dvicu, za posla se ubilo.