Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo akcija kupujmo domaće... a oba testna modela na stranim tablama... zar Hyundai nema ovlaštenog trgovca za BiH... mogli su bar neke BiH probne tablice staviti da naglase ekskluzivitet testiranja.... Jeste fina Kona ali je komše prije oprobale.
ruzna kopina citroena
Bolje onda uzeti audi Q2 za te pare
Koliki mu je prtljažnik, majka mu stara? Valjda će se u ovome i putovati, a ne samo kurčiti po selu? Kad vidim ove cross-overe a prtljažnik mu 250-300 l bude mi zlo. Napumpano auto, svega i svačega, ne mogu dva kofera i dječija kolica stati. Jedva stane u standardno parking mjesto, pregled ceste pri parkiranju nikakav (stubići, lanci, one neke izbočine i ivičnjaci), ali zato cool izgleda i nema problema vozi.
ja odguglo i piše 361 litar. ekvivalent i20
Fakat ovi ljudi nisu normalni. Za šta oni traže 40000. Za sto kila plastike i 1.0 motor.... Još Hyundai.
@maximos sta hyundaiu fali?
Dobra kona ...
1,6 suv haha,ja amerima kad kažem da postoji auto sa 1000 cc,oni ne vjeruju,pitaju da li to može da ide uzbrdo
1.6 ali 177hp Sta amer zna, oni naprave motor 5 litara, jedva prebaci 200 konja.
Šta će njima uzbrdo? Uglavnom im je sve ravno od obale do obale.
Ospem se kad vidim ove 1,6 ili jos gore 1,0 SUV-e pogotovo one sa samo prednjim pogonom.. ne znam vise gdje ide ova auto industrija, kao da se takmice ko ce napravit gore auto.. pa kad je vec ovako uznapredovalo sve pogotovo sto se tice ustede goriva ne znam sto uopste ubacuju ove slabe motore u dzipove... a ovaj konkretni Hyundai je previse nakicen kao i skoro svaki terenac danas...
Auto ok, tablice bljak 😝
Nego je magnet i za sponzoruse 😁
ma nigdje veze
Izgleda jeftino
Alaj ste ga iZslikali, svaka vam čast! :) :) :)
F...... Serb
Ma nemojte tol’ke minuse.... ko nas bre zavadi...
evo me u koni 😂
lipa lašva i etno selo čardaci