Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrošnja 80 litara na 100 km😂😂
Jos ako ga Bayraktar negdje snimi, bit ce njemu kampovanje 🤣🤣🤣
Do prvog mora mu treba 5milja € goriva
Posto je americko vozilo, gorivo je puno jeftinije i njima se isplati, u Evropi, ne
ruku na srce ali nide veze....
Kako bi bilo lijepo da se sva vojna oprem,vozila i naoruzanje vise nikada ne proizvode a da se sva postojeca vozila tipa ovog kamiona pretvori u ovsko nrsto dlicno i u cemu ce ljudi putovati i uzivati a ne u njima ginuti i ubijati druge ljude u tamo nekom besmislenom ratu.
Necu nikad razumjeti ljude koji to rade, mislim ono kul je projekat, radis to kao Hobby, stvoris nesto a nema logike da idem vojnim kamionom kampirati negdje. Dok stignem hajmo reci u HR sprzim sigurno 700€ za gorivo, cestarnu itd. i to u jedan smjer.
Pa valjda razumijes i vidis po tablicama da je pravljeno u SADu, gdje im je galon 5$.. Samo tamo se i isplati voziti ovako nesto.
A što ga prodaješ? Imaš li fiskalni račun? Može li zamjena za nešto sa profila.
Kako si ti dobar komicar. Ti imas tako originalne komentare.
hvala
Parkiran je dobar, ništa ti bolje ne treba...a da voziš litar metar :)
Sve je dobro dok te neko ne skine zoljom.
Cool imas ovo jos samo naci zemlju zombija za godisnji odmor...
Predlažem da se do daljnjeg ne koristi termin N/F reprezentacija BiH. Prikladnije je ekipa N/F saveza ili Vicina ekipa
Tzv. ekspedicijsko vozilo a ne kamper. Ovaj ima pogon na sve točkove, odličan klirens a mašina je čista 10-tka osim što troši bruku dizela. Potpuno autonomno vozilo/kuća za sve terene i uslove pogodno za ultimate overlanding gdje god zaželiš.
Vidio da se zajebo vracaj to u prvobitno stanje pa reci cijenu