29. februara
44

UniCredit Bank sponzor nagrade za električni auto na izboru Klix Auto godine

Klix.ba
UniCredit Bank sponzor izbora Klix Auto godine
UniCredit Bank sponzor izbora Klix Auto godine
Dana 29. februara Klix.ba organizuje izbor automobila godine, što je već tradicionalna manifestacija realizovana uz podršku partnera i prijatelja, a među kojima je u ulozi sponzora i UniCredit Bank.
Nakon dinamične prošle godine kada je riječ o svijetu četverotočkaša, došao je trenutak da se rezimiraju brojne premijere i testovi koje ste mogli pratiti u Auto rubrici portala Klix.ba, a koji su samo uvertira u izbor Klix Auto godine.

Svečana ceremonija održati će se 29. februara u Hotelu Hills Sarajevo, a među partnerima koji su podržali događaj je i UniCredit Bank.

UniCredit Bank sponzor je nagrade za električni auto. Kao vodeća banka na tržištu Bosne i Hercegovine nudi vrhunske usluge, a posebno je usredotočena na pružanje pozitivnog i održivog prijelaza na zelenu energiju koja donosi manje zagađenja i bolju kvalitetu života. ESG (Environment, Social, Governance) načela su u centru svih odluka i aktivnosti te ključni pokretač usluga UniCredit Bank, pomažući stvaranju održive budućnosti za klijente, zajednicu i ljude.

Pored cjelokupne palete bankovnih usluga koje uključuju poslovanje s pravnim osobama, građanima i financijskim institucijama, poslovanje s inozemstvom, te usluge investicijskog bankarstva, banka svoj poslovni uspjeh temelji na kontinuiranom podizanju kvalitete usluga i kreiranju proizvoda prema dinamičnim potrebama financijskog tržišta, pri čemu u središte svog poslovanja uvijek stavlja klijenta.

S ciljem osnaživanja razvoja zajednice i pružanja najboljih rješenja koja će dati pozitivan doprinos okolišu i održivoj budućnosti, UniCredit Bank je omogućila kupovinu električnih i hibridnih vozila kroz posebnu liniju namjenskih kredita.

Inače, u odluci koji automobil će ponijeti titulu Klix Auto godine 2024, mogu učestvovati i sami čitatelji putem ankete u kojoj biraju među sedam automobila koji su odlukom članova žirija i redakcije portala Klix.ba ušli u finalni krug.

Uoči samog izbora, ne zaboravite učestvovati ni u nagradnoj igri Klix Auto godine, koju možete pronaći na Instagram profilu Klix Auto, a gdje možete osvojiti jednu od vrijednih nagrada - sedam dana sa Klix Autom godine 2024, ulaznice za svečanu ceremoniju događaja te vaučer za gorivo.