Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije bi otisao na ovo nego na karinu od koride ;)
eh da mi je ovaj jedan fico za posla :D
Bošnje na koridi u Čevljanovićima, Srbi na Guči, a Hrvati u Čavoglavima... Blago Balkanu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nastao sam u fici :))
nisi planiran znaci :)
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
Reko stari ja kad polozim uzimam ficu i odem na pik.ba da pogledam cjene pa ***te skuplja fica od golfa mk2 pa sam se predomislio.
suuuper
I onda Fićo nije bilo neko auto a kamoli gigant, kako neki pišu. Narod se tad manje više ismijavao tom autu. Ko je imao malo više para taj nije kupovao Fiću.
Ismejavali su se debili poput tebe i tvojih roditelja ocigledno. Ne razumem zasto bih se smejao nekom autu ili jos preciznije vlasniku tog auta?! Nazalost takva malogradjanstina je uvek postojala, postoji i danas. Nekad su cele porodice isle ficom na more, a danas gledam ove emisije o autima kazu "taj i taj auto je mali gradski auto i svakako nije za duza putovanja i nikada se ne bi usudili da na duzi put krenemo sa njim", a njemu u gepek moze celi fico da stane.
Poluproizvod iz Kragujevca isto ko i Stojadin (100 jada)
...IMAO SAM OVAKVOG ZELENOG SA 3-ĆE SLIKE...
Haj bolje fićijada nego traktorijada.
Najbolji auto koji je Zastava ikad prekopirala.
nije prekopirala, nego radila po licenci....nesto kao golf/TAS
Prvi auto kom sam dao gas i pustio kvacilo. Koliko je samo danasnjih vozaca polozilo na ovom gigantu, eheeejj... Nostalgijo, nostalgijo ebena si boljka...
Full oprema, samo fali jambolija.
Je*o ja mater našim političarima!
fijuk je munja..................
Ja cuo i u Bijeljini hoce Dodik svom narodu da pravi SEBILJ...Kaze nema meraka bez prave bosanske kahve sa bosanskom rajom pored sebilja
Autic na koji 'ZASTAVA' treba biti ponosna.
autic na koji bi FIAT trebo biti ponosan. Zastava dosla na ideju, niti je dizajnirala,niti ima ikakve veze sa nastankom ovog auta koji apsolutna kopija Fiata, I ne samo Zastava ,vec Polski Fiat I Ruska Lada je sve u biti italijanski FIAT. Da nije bilo FIATA mi u socijalistickim zemljama jedino bi se vozili u Trabantima I Wartburzima jer su oni jedini autohtoni socijalisticki automobili
@grad na drini kAd i u koje lade su ugradjivali fiatove motore?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)