Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zna šta je lada niva, zna da u njoj nema šta da bude toliko para. Volan, pepeljara, dva mjenjača i brisači. To su mu oprema.
Pa ovo naprave u garaži za 2000 KM. Sram ih bilo, mogli su barem motor pojačati. Stavili snorkel i digli amortizere i opruge i za to 44 000 EUR-a...........
Nova niva kosta oko 13.000 €, dakle 4 gume i malo podozanja košta 31.000€. A ljudi, pretjetaste. Za te pare uzet Ammaroka.
Lada je i tito i partija
Konzerva ko konzerva.
Gdje su slike enterijera? Jarane vrati te u doba fiće i stojadina....a vala i na ovim gumama vidi se da je šasija zalutala.....kakvih bolan 44 000 eura?
Pretjerivanje, kao i u svemu danas. KO li se ovome divi....?
Nepocinčani grob, sa onim motorom, dodatna oprema: neizostavni miris goriva u kabini!! Pa jesu li ovi normalni??
Zaboravili su dotjerati (bolje reci promijeniti) osnovno: motor! 😄😄
Za ovo nema prepreke...