Najjači Civic
0
Mugen uzvraća udarac
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Honda s2000 najjace auto ikad :)) a Hondin k20a jedan od najjacih motora ikad!!! ;)
Ovo je kanta, nikada Civic nece praviti konkurenciju nekom Golfu R32, Audiu S3 ili sada Sirocu, to su njegovi prvi konkurenti kojima nikada nece ni blizu doci. Sto se tice odrzavanja, kvaliteta motora mozda je Civic i bolji, ali to mu nista ne vrijedi u Europi, 90% Europljana bi izabrali neko Njemacko auto nego Hondu.
preformanse su TOP, ALI izgled je previse futuristicki ne bas lijep, osjecaj sjedenja u auto je vrlo cudan, cini mi se da je lakse voziti mercedes S clas po gradu nego ovo, sve u svemu to jeste kvalitetno i vrlo malo kvarljivo auto, ali... sumnjam da bih ikada dao 40000Eura za ovo
Auu kakva pila jbt
Prejak.
jeste li vozili kad ovog civica? jes da je haos izgled i unutra kao svemirski brod ali brate nizak je tako da ne vidis naprijed metar ispred nista, na parkingu uvjek ostavis dovoljno mjesta da se jos i smart moze parkirati, a zahvaljujuci \"dizajnerima\" zadnje staklo preko pola presjeceno spojlerom tako da ti retrovizor ne znaci nista.
Hondino zastupnistva imas sve oko BiH, nrp. Cro, Srb, itd Ali samo ne u BiH.
Nema zastupnika jer ljudi nisu zainteresovani za ovo trziste jos! Bilo je mnogo pokusaja u centrali Honde za jugoistocnu europu da se pokusa dovesti Honda ali nije jos pravo vrijeme!
@Trooper Ma tako nekako, hehehe, malo sale. Ma sve stvar ukusa, ali 40,000 je previse. Jesta da ide ko ludo, bar Type R. MEni licno Honda je ok sa prednje strane, ali sa zada nekako nije bas, generalno modeli hondini.
...40 000 eura je malo previse
@bosna, ma sve je to isto i jedni i drugi neznaju napraviti lijepo auto. Oni kontaju ako stave vise plastike to ljepse.
@Trooper Nije amerima, vec japancima
joj jest ruzno auto, ovako nesto se samo moze amerima svidjati.
Jos malo dodaj i mozes Merc. E klassu. Ali sve je stvar ukusa
zasto honda nema u bih zastupnika??