PROMO
0

Treća generacija Sandera koji nosi titulu najčešećeg izbora kupaca u Europi

Dovoljan je samo jedan pogled na novu generaciju Dacia Sandero Stepway i odmah ćete poželjeti naći se za volanom.

Znate li da je novi Sandero Stepway osvojio laskavu titulu auta godine na izboru Car of the Year Britanskog What Car? U užem izboru bili su Fiat 500 Cabrio, BMW Series 4, KIA Sorentu, Škoda Octavia Combi, VW ID.3, Porsche Taycan.

Sandero Stepway obožava i domaća publika. U prošloj godini bio je izbor broj 1 u segmentu gradskih automobila u Bosni i Hercegovini. Nova generacija modela Sandero Stepway ovogodišnije pobjednik u kategoriji Best Buy portala KLIX. Klix Best Buy auto godine je nagrada gdje u izbor ulaze automobili za koje je utvrđeno da trenutno daju najbolji odnos uloženog i dobijenog na tržištu novih automobila u Bosni i Hercegovini.

Apsoultni je pobjednik i kada je u pitanju novi, upečatljiv dizajn crossovera kojemu točku na i daje novi svjesloni potpis u obliku slova "Y" i detalji unutrašnjosti u koju ćete se zaljubiti.

Sandero Stepway stvoren je za svakodnevne pustolovine sa svim sigurnosnim značajkama uz udobnost, prostranost, praktičnost, a u serijskom paketu opreme dolazi sa full LED tehnologijom svjetala.

Želite otkriti više i isprobati ga? Zakažite probnu vožnju već danas. Klik ovdje.

Uživati u životu punim plućima sa novim Sandero Stepway... Ništa lakše!

Modularni krovni nosači još je jedna su u nizu novosti. U trenu se mogu presložiti iz uzdužnih u poprečne kako biste na njih pričvrstili krovni kovčeg, nosač bicikala ili nosač skija.

S Daciom dobivate vozilo koje ispunjava vaše želje i potrebe. Osim toga, u vozilo marke Dacia ne morate uložiti sav svoj novac. Umjesto toga možete ići na godišnji odmor, kupiti kćeri gitaru kakvu je oduvijek željela ili jednostavno uštedjeti novac.

Provjerite odmah dostupne modele ovdje.

Sve čari treće generacije otkrijte kod najbližeg Dacia koncesionara. Stepway može biti Vaš za 250 KM/mj. uz zamjenu "staro za novo". Dovezite svoj stari automobil kod najbližeg Dacia koncesionara (bez obzira koje je marke) i dok isprobate novi Stepway, mi ćemo Vam napraviti procjenu Vašeg vozila koji može biti učešće pri kupovini novog Sandero Stepway.